Nyheder

Hold sammen i bandet

Ungdomslivet er et dyrt liv. Man har interesser, fremtidsdrømme og hverdagspligter samt store beslutninger, der skal tages. Visse af disse forbinder sig til et. Har man et band, så har man interessen for musik, drømmen om at blive til noget og pligten om at holde sig i gang.

Det er et dyrt liv, for musikinstrumenter kommer ikke billigt, får man jobs, så skal man betale transporten, og uddannelsen er der ved siden af. Derudover skal instrumenter vedligeholdes, og her bliver det godt at kende lidt til det hele.

Handler om at blive bedre

Her er det heldigt, at man lever i denne digitale tid, hvor folk deler viden over alt. Sidder man med sit band og prøver at forstå sine instrumenter, så kan man finde en forklaring på, hvad spansk guitar strenge skal gøre godt for. Man virker samtidig mere professionel, hvis man kan forklare, hvorfor man vælger et over noget andet, og det kan være attraktivt for potentielle kunder.

Men skønt man gerne skal se professionel ud og virke seriøs, så er det også vigtigt, at man kan have en fest imens. Her kan man gøre det hyggeligt, genskabe scener fra film med sækkestole og stilhed. På bordet står lidt kiks og en lækker, røget brieost, samt et par flasker. Brien er et godt eksempel på, hvor vildt man vil tage sammenkomsten, da den lægger op til afslappende fællesskab og samtale. Her begynder diskussionen om de fester og koncerter, man har spillet til. Man kan diskutere, hvad der har fungeret, og hvad der ikke har.

At skaffe viden og diskutere erfaring med bandet går hen og bliver en del af jeres fælles udvikling som band, og der kommer økonomien også ind og bliver vigtig, for ingen økonomi er lig med intet band.

Skriv et svar