Erhverv

Hvordan finder man dygtige sælgere i 2022

Igennem hele 2021 har de dygtige sælgere været i stor efterspørgsel, og derfor oplever mange virksomheder besvær med at finde den næste salgsmedarbejder. Intet tyder på at udviklingen ikke fortsætter, og derfor kan det være en god ide at være forberedt på, hvordan man finder en dygtig sælger til sit team. Vi kommer nærmere ind på de forskellige overvejelser I bør gøre jer, såfremt i søger sælgere i 2022.

 

Hvor er sælgerne?

I vil garanteret have masser i jeres netværk som allerede arbejder med salg. Da de fleste dygtige sælgere allerede er i arbejde, så kan det være svært at lokke dem over i nyt job. Mange virksomheder er i dag klar over, hvor vigtigt det er at have fokus på medarbejder tilfredsstillelse, for at holde på sælgerne. Men derfor kan I alligevel godt prøve at lede i jeres netværk i første omgang. Lykkes det ikke at finde den rette kandidat er der andre muligheder.

Flere og flere benytter sig af rekrutterings- og headhuntingsbureauerne, når de skal finde deres nye sælger. De har det heller ikke nemt, da de også oplever at sælgerne er blevet sværere at rekruttere i takt med, at virksomheder sikrer sælgerne bedre lønninger og goder for at holde på dem.

 

Rekrutteringsfirmaerne

Skal I have fundet en dygtig sælger til dit team, kan du med fordel undersøge mulighederne for at få hjælp til at finde en god kandidat. Der er rekrutterings- og headhunting-bureauer som fx www.dedikation.dk, som netop er specialiserede i at matche salgsprofiler med virksomheder. Ved at benytte sig at deres store netværk i salgsverdenen, kan de ofte finde flere kandidater som passer godt til jeres team og præferencer. De fleste rekrutteringsvirksomheder har store CV-databaser, hvor sælgere har skrevet deres CV ind, så de kan blive kontaktet ifm. med nye og spændende salgsjob og muligheder.

Skriv et svar