Nyheder

3 overraskende tegn på, at du bør skifte dine herresokker ud

Indrømmet – du bruger nok sjældent tid på at overveje, hvornår skuffen med de slidte herresokker skal skiftes. Kan du nikke genkendende til ét af de tre nedenstående udsagn, bør du nok alligevel overveje en ekstra gang, om det ikke er på tide nu.

Huller i hæl- og/eller tåområdet:

På trods af overskriften, kommer det nok ikke som den store overraskelse, at du bør skifte dine herresokker ud, såfremt der er huller i tå- eller hælområdet. Irritationen ved huller i strømperne er oftest meget større end omkostningen ved at købe nye.

Dine herresokker indeholder skadelig kemi

Har du købt de billigste strømper i den lokale tøjbutik eller sågar i supermarkedet? Så er der stor sandsynlighed for, at dine sokker indeholder skadelig kemi, idet mange sokkeproducenter ikke er OEKO-TEX 100-certificeret. OEKO-TEX mærket er din garant for, at produktet er produceret uden skadelig kemi, som fx hormonforstyrrende stoffer. Det bedste råd er derfor, at du kigger efter sokker, der er OEKO-TEX 100-certificeret, næste gang der skal købes nye strømper

Dine herresokker kan ikke klikkes sammen

Det er de færreste strømper, der opfylder dette kriterie, men har du først prøvet sokker, som kan klikkes sammen, går du ikke tilbage til de traditionelle igen. Der findes flere forskellige udbydere af disse smarte strømper, men fælles for dem alle er, at strømperne kan klikkes sammen, så de ikke bliver væk fra hinanden i vask. Det er supersmart, idet du helt undgår at skulle sortere familiens mange strømper.

Er det på tide at købe nye strømper?

Så besøg www.staid.dk. STAID forhandler, på deres hjemmeside, herresokker, der kan klikkes sammen, så de forbliver som et par under vask. Desuden er de produceret af markedets bedste materialer og uden skadelig kemi, som kommer både dig og miljøet til gavn. Du kan læse meget mere på deres hjemmeside om, hvad kendetegnene for herresokker i høj kvalitet er. Så hop ind på deres webshop og tjek produkterne ud.

Skriv et svar