Erhverv

Hvor kan jeg købe arbejdstøj? 

I denne artikel besvarer vi spørgsmål som: 

  1. Hvor kan jeg købe arbejdstøj? 
  2. Hvilket arbejdstøj bør jeg købe? 
  3. Hvem sælger Mascot arbejdstøj? 
  4. Hvem forhandler Engel arbejdstøj? 

Således..

 

Hvor kan jeg købe arbejdstøj?

Du kan købe arbejdstøj i byggemarkeder såvel som på internettet. Hvor du skal købe det, afhænger imidlertid af om du er privatkunde eller handler på vegne af en virksomhed. Hvis førstnævnte er tilfældet, finder du det bedste og det billigste på internettet, men hvis du handler på vegne af en virksomhed, burde du overveje at få en erhvervsaftale med en professionel firmatøjsforhandler. 

Hvilket arbejdstøj bør jeg købe? 

Det afhænger naturligvis af branche. Der er dog ikke nogen tvivl om, at de leverandører, der har det bredeste sortiment er Mascot Workwear, Engel Workwear og Kansas Workwear, som alle har adskillige år på bagen. Hvis du har et specialiseret udendørsarbejde, kan du dog med fordel kigge på Lyngsøe Rainwear, og hvis du arbejder i Hotel- og restaurationsbranchen bør du kigge på Nybo Workwear og Kentaur. 

 

Hvem sælger Mascot arbejdstøj? 

Mascot har som bekendt ikke en fysisk butik – ej hellere en online webshop, som den almindelige offentlighed har adgang til. Det skyldes, at de udelukkende sælger deres produkter gennem udvalgte forhandlere – f.eks. de lokale byggemarkeder. Hvis du handler på vegne af en virksomhed, bør du dog overveje en professionel firmatøjsforhandler, som også kan trykke eller brodere dit logo på tøjet. Et godt bud ville være Agerbæk Firmatøj, der blandt meget andet forhandler Mascot Arbejdstøj.

Hvem forhandler Engel arbejdstøj? 

Som så mange andre større brands indenfor arbejdstøj, forhandles Engel primært deres arbejdstøj gennem byggemarkederne samt lokale firmatøjsforhandlere. Som privatkunde kan du sagtens købe et par Engel bukser på internettet, men hvis du skal bruge en større mængde til arbejdspladsen (og samtidig skal have dit logo trykt på), vil vi igen anbefale en erhvervsaftale hos Agerbæk Firmatøj. Læs om mulighederne for at købe Engel arbejdstøj her.

Skriv et svar