Hus & have

Hvidevarer på abonnement – Fremtiden er her

Derfor skal du leje dine hvidevarer

Abonnementskonceptet er ikke nyt, men alligevel ses der nye koncepter der kommer frem.

Her er hvidevarer ikke en undtagelse. Der hører nemlig mange fordele med, når man vælger at leje sine hvidevarer fremfor at købe dem.

 

Her er 5 fordele, der gør konceptet smart

Levering & montering

Når man vælger at leje sine hvidevarer fra Whiteon, hører den service med at du får det leveret og monteret. Du slipper derfor for bøvlet med at leje en trailer, afskaffe den gamle maskine, hente den nye maskine, levere traileren tilbage for til sidst at bøvle med monteringen. WhiteOn har eksperter der kommer og sørger for alt, så du kan læne dig tilbage i stolen og vente.

 

Livstidsgaranti

Ved køb af almindelige hvidevarer hører der 2 års reklamation med i købet. Men når du lejer dine hvidevarer, har du altså livstidsgaranti. Det er præcis som der står i ordet, garanti for livet. Du kan derfor trygt bruge dine hvidevarer, uden at have bekymringer.

Vidste du at ifølge det europæiske brancheorganisation A.I.S.E så holder vaskemaskiner kun i 3-5 år hvis man køber billigt?

Hvis uheldet er ude, kommer der en tekniker ud som sørger for reparationen og hvis det ikke kan lade sig gøre, så får du en ny monteret. Alt sammen uden ekstra gebyrer.

 

Økonomisk frihed

Det kan for mange være en hård omgang på pengepungen, hvis man skal ud og anskaffe sig en energivenlig maskine med de nødvendige funktioner. Det er derfor en fordel for mange at betale månedligt. Det gør at man ikke behøver at prioritere på andre områder.

 

Bæredygtigt alternativ

Det er et markant mere bæredygtigt alternativ at leje en maskine, fordi de netop bliver genbrugt. Køb og smid væk kulturen har været den almindelige måde at handle på, indtil nu.

C.O.W.I fortæller i en rapport at den største CO2 reducering ses ved forebyggelse af affald.

Så drop besværet med at kører den på genbrugsstationen og lad WhiteOn hente din gamle maskine, eller den du lejer når du er færdig.

 

Altid personlig support

Der er altid personlig support, fordi vi ønsker at du har den bedst mulige oplevelse med os og vores produkter. Du kan derfor altid få en dialog med os.

Vi giver de bedste tips & tricks

Vi har et blogsite, hvor vi laver de bedste tips & tricks til dine hvidevarer, så du kan få maksimalt udbytte. Vi beskriver blandt andet vaskepriser, tips til tøjvask og tips til at spare på elforbruget. Læs mere på blog.whiteon.dk

Skriv et svar