Rejser

Find de rigtige waders til lystfiskeri, når du skal ud og fange din livs fangst!

Lystfiskeri er populært og efter corona har flere og flere danskere, fundet det gamle fiskegrej frem og drevet ud til kysten på jagt efter den store overspringer, eller kørt til den lokale fiskesø, hvor jagten går din på den nordamerikanske regnbueørred. Uanset hvilken form for lystfiskeri du dyrker kan vælget af de rigtige waders være vigtigt i forhold til at få det bedste ud af dit lystfiskeri. Skal du være sikker på komfort, holdbarhed og ikke mindst lækre detailjer bør du finde de bedste waders til netop den fiskeri form du vil dyrke. 

Waders er skabt til lystfiskeri, men anvendes også inden for erhverv og landbrug. Det gode ved waders er deres evne til at holde vand, skidt og snavs ude. Når det kommer til lystfiskeri har waders primært den funktion at øge dine chacer for at fange fisk, ved at du kan komme tættere på de gode pladser. Du kan komme længere ud på kysten eller måske gå og fiske i åen. Skal du til fjorden og fiske, så er waders også gode, da du kan gå og affiske lavvandede områder i mens du har waders på og derved spare tid på at gå fra pynt til pynt. 

Der findes flere slags waders, men de mest anvendre er neopres waders, ånbare waders og pvc waders, som alle har deres fordele og ulemper. 

Neopren waders er god til at holde varme, da neoprenen er isolereende, som holder på varmen i de kolde vinter måneder. Den bedste komfort opnåes ved brug af åndbare waders, som er tyndere og vejer betydelige mindre end neopren waders, dog skal man have mere tykt tøj på, hvis du vil til kysten og fiske i vinter månederne. Fisker du derimod i de varme måneder, så vil du opnå en bedre komfort med åndbare waders 

Pvc waders er ofte de billigste og er fine hvis du kun fisker wet par gange om året, men de er kolde og bliver hurtigt klamme på varme sommerdage. 

Skriv et svar