Rejser

Hvad skal man have på til udendørs drinks

 Hvad skal man have på til udendørs drikkevarer

 At drikke udenfor er en af vores foretrukne måder at socialisere på, især når vejret er godt. Der er mange måder at klæde sig på til lejligheden, afhængigt af årstiden, tidspunktet på dagen og indstillingen. Nøglen er at fremstå både sammensat og praktisk, dvs. at bære outfits, der både er stilfulde og passende til at forblive udenfor i en længere periode.

 Der er ingen specifikke regler for, hvad du skal og ikke bør bære til udendørs cocktails, men generelt ser klassisk og feminin ud til enhver social lejlighed. Fortsæt med at læse for at lære om de bedste udendørs kjoler til at drikke.

Jeans og en sød top

Jeans og en lækker skjorte er go-to garderobekombinationen til enhver sæson eller trend. Du behøver ikke lede længere, hvis du leder efter vidunderlige jeans. Gavekort, som en ASOS rabatkode, vil komme til at hjælpe.

Det bliver ikke mere pålideligt end denne tøjformel. Hvis du skal ud og drikke med vennerne, vil du helt sikkert gerne se sød ud, men også afslappet og komfortabel. Dette er en afprøvet og sand kombination. Det smukke ved jeans og en lækker bluse er, at det er en outfit-idé, som du kan have på uanset din unikke stilæstetik.

 Langærmet kjole

Kjoler er normalt et godt modevalg, fordi de ikke kun er smigrende, men også kræver mindre styling på grund af deres natur i ét stykke. Når du gør dig klar til drinks udenfor, skal du huske på, at du kan blive lidt kold. Derfor er en langærmet kjole en god mulighed. Du vil se flirtende og feminin ud, mens du holder dig varm. Afhængigt af lejligheden og din egen stil skal du parre din langærmede kjole med ankelstøvletter, strappy sko eller endda sneakers.

Denim Shorts Outfit

At holde tingene afslappede med denim, selvfølgelig, denimshorts er en anden enkel og fornøjelig mulighed for denne type lejligheder, især når indstillingen er uformel, og det er varmt udenfor. Og selvfølgelig, hvis du vil drikke og spille golf med dine venner, er shorts vejen at gå. Du kan bruge en Proshop rabatkode til at købe alt, hvad der er forbundet med golf. For at få denimshorts til at føles som om de er “ude efter drinks”, krydre dem lidt. Der er også et par andre muligheder.

Udskift desuden dine sneakers eller flade sko med en stilfuld kilesandale eller ankelstøvle. Dernæst skal du i stedet for en simpel t-shirt parre dine denimshorts med en smuk top – overvej noget med et feminint print eller interessante detaljer, der virker mere ophøjede end en t-shirt.

Sommerkjole med tilbehør

Det er ingen hemmelighed, at sommerkjoler er ideelle muligheder. Sommerkjoler er ideelle at have på, når du skal være udenfor i sommervarmen. Når du går ud for drinks, kan du bære dine yndlings sommertøj. Dette er en god mulighed for de virkelig varme og fugtige dage, hvor kun et par lag er nødvendige. Glem ikke at style din sommerkjole med sko og små tilbehør for at fuldende udseendet. Lagdelte halskæder, store solbriller og smukke sko kan hjælpe dig med at opnå dette look.

 Konklusion

For at opsummere, nu hvor sommeren er ankommet, er det tid til at finde ud af, hvilken stil der passer bedst til dig. Hvis du sveder udenfor, så prøv at få et klublignende look. Prøv noget fancy, hvis du er i din egen private gård. Mulighederne er mange og forskellige.

Skriv et svar