Økonomi

Hvad er mascara ? Få det korte svar her

Hvad er mascara egentlig? Mascara stammer helt tilbage til 1913, hvor det blev anset som en meget spøjs og skræmmende kultur opført i vesten. Med tiden blev mascara mere og mere populært da det fremhævede nogle fantasier grundet sin effekt.

Hvis man oversætter Mascara groft, så betyder det maske. Ordet strammer fra det italienske ord maschera, der netop betyder en maske.

I vores tidsalder er mascara ganske normalt integreret i den moderne kvindes hverdag. Mascara bruges stort set til alt uanset hvad vi skal. Og derfor har du nok også lidt rod med makeuppen? Her kan makeup opbevaring som her, måske være med til at holde styr på mascara m.m.

Ingredienser i mascara

I ældre tid blev mascara lavet af blandt andet tjære, sod eller aske. Disse ting blev meget hurtigt forbudt – og med god grund. I dag bliver mascara fremstillet af en kombination af forskellige olier, voks og noget pigmentering for farvens skyld.

Denne sammensætning bliver opvarmet og grundigt omrør til der er en bestemt konsistent. Det der kommer ud af denne opvarmning og omrøring giver denne halvfaste konsistent en mascara har.

Der findes flere forskellige måder hvorpå mascara bliver lavet, men hvad de alle har tilfælles er voks, olie og pigmentering for farvens skyld, og så selve proceduren med opvarmning og grundig omrøring.

Med de meget strenge regler inde for kosmetikbranchen, kan du roligt stole på at din mascara ikke er sundhedsskadelig. Dette forudsætter at du køber din mascara i Danmark, da du let kan finde utrolig billige løsninger i blandt andet Asien. Her er der ikke de store krav, for slet ikke at snakke om eftersyn af de produkter der sælges til os forbrugere.

Køb din mascara i Danmark

Så er du sikker på at du får kvalitet, da ingen butikker vil turde løbe en risiko og sælge dig en billig sammensætning af tjære, sod eller aske. Danmark er ikke et sjovt land hvad angår snyd eller fusk for virksomheder, da der vil udgives bøder i tårnhøje beløb.

Du kan købe din mascara trygt og sikkert i dagligvarerbutikker, Normal, Matas eller de førende online forhandlere som Nicehair. Det kan særligt anbefales at tage i Matas, da du her har større mulighed for at finde den perfekte mascara til dig.

Der findes nemlig flere typer af mascara alt efter hvad du er på jagt efter. Det kan være du gerne vil have mere fylde, eller blot mere længde. Ja måske vil du have begge dele. Det kan for den sags skyld også være at du ikke ved hvad der passer bedst til netop dine vipper.

Jeg håber du er blevet klogere på hvad det er du bruger til dine vipper, og samtidig forbliver tryg ved at benytte en mascara.

Skriv et svar