Erhverv

Helleruptrafik i Hellerup er din lokale køreskole

Velkommen til Helleruptrafik.dk. Vi tilbyder kørekort til alle og har løbende holdstart. Vores lovpakke er super efterspurgt i området da vi har 2 afdelinger.   Klik ind på www.helleruptrafik.dk og se hvad vi tilbyder. Læs vores flotte anmeldelser på trustpilot og bliv en del af teamet. Trafikken er et kæmpe ansvar og det er vigtigt at kunne udvise agtpågivenhed og hensyntagen når man færdes derude. Derefter leverer Hellerup trafik dygtige og ansvarsfulde bilister som vi hjælper igennem med kærlig og sikker hånd.

 

Der er desværre idag en meget stor budkrig om prisen og mange elever falder desværre i fælden og køber en lovpakke som aldrig skal sælges den til lave pris. Det betyder desværre for eleverne at de ender med at betale dyre domme for at blive klar til en køreprøve.  Vores klare anbefaling er at undersøge markedet og tale med venner og bekendte hvad der fungerede for dem. Det er vigtigt at du vælger en køreskole hvor du ikke er et elevnummer men at du ses og behandles særskilt og specielt. For det er du.

 

Afholdelse af prøvetider er reduceret men der er fortsat problemer men det lysner op og til tider ser det godt ud men det vender meget hurtigt. Derfor er der mange elever som lades i stikken og vi oplever masseflugt fra andre køreskoler som henvender sig for hjælp. Vi hjælper gladeligt og gør vores bedste for at hjælpe eleverne igennem. At tage et kørekort er et sejt forløb især hvis man går i skole og har begrænset tid. Derfor er det vigtigt at der er en fleksibilitet der går begge veje så man kan møde hinanden for at gøre det til et godt forløb.

Vi glæder os og byder alle velkommen i vores fold. Tilmeld dig på vores hjemmeside og ring gerne 50 3000 50. Vi står klar. 

Skriv et svar