Erhverv

Husk din offline synlighed

Når man som virksomhedsejer skal øge sin tilstedeværelse hos kommende kunder bruger man et begreb der top of mind. Som ordet indikerer, betyder det, at man skal være i sine kommende kunders bevidsthed. Så når kunden skal bruge en bestemt ydelse du som virksomhedsejer tilbyder, så er det dig og ikke konkurrenten kunder tænker på.

At opnå at være top og mind er en proces der er tager tid, og du skal bruge flere forskellige metoder der dækker både online og offline medier. Én af de metoder du med fordel kan benytte dig af er, at bruge store visuelle bannere i det offentlige rum. Det kan f.eks. være et banner på et stillads, ved sportsbegivenheder og lign.

Tone of voice

Her er det selvfølgeligt vigtigt, at dit banner stemmer overens med den visuelle linje I formentlig har i virksomheden. Og så skal den også matche jeres såkaldte tone of voice, hvis I vælger at bruge tekst og billeder på jeres offline bannerreklame.

Hvis du er i tvivl om hvad tone of voice dækker over, så betyder det kort fortalt, at I har en bestemt måde I udtrykker jer på i jeres kommunikation, så kommende kunder kan genkende jeres ordvalg, ordopbygning og billedmateriale.

Sørg desuden for at få fabrikeret dit banner i en god kvalitet, så det ikke falmer alt for hurtigt – selvom det naturligvis ikke kan undgås helt over tid. Det er også vigtigt, at du tager stilling til hvilket materiale du får produceret i, alt afhængig af hvor dit banner skal placeres. Det kan være en fordel med et såkaldt meshbanner – hvor der er en masse små huller som vind kan komme igennem – hvis det skal placeres udendørs på f.eks. et stillads.

Skal det hænge direkte på en mur, er det ikke sikkert det er nødvendigt at vinden kan trænge igennem, og så kan du vælge nogle tykkere mere holdbare typer bannermateriale.

Køb dansk

En anbefaling er helt klart også at få printet dit banner hos en professionel leverandør – gerne i Danmark – hvis du vil være sikker på kvalitet og leveringssikkerhed. Som altid hænger pris og kvalitet sammen.

Du kan få mange flere råd til dit banner design her

Skriv et svar