Erhverv

Går din virksomhed mere synlig med tryksager i høj kvalitet fra et dansk trykkeri

De fleste virksomheder bruger produkter fra et trykkeri i en eller anden grad. Det kan være alt fra kataloger og brochurer til klistermærker og bannere.

Udbuddet af trykkerivirksomheder er enormt og en hurtig søgning kan gøre dig godt rundforvirret, om hvilket trykkeri du skal vælge.

Men hvis du kigger nøje efter, vil du opdage, at mange udbydere af tryksager er udenlandske virksomheder. Selvom der som sådan ikke er noget galt i det, så kan det have en uheldig indvirkning på dine færdige tryksager.

Her er hvorfor.

  1. Når du vælger et trykkeri hvor al produktion foregår i Danmark, så er der selvsagt ikke langt fra produktionen til levering – dvs., at du har elimineret den største risiko for leveringproblemer ved f.eks. naturkatastrofer, krig eller pandemi.
  2. Hvis du skal have hjælp med dine trykopgaver eller er i tvivl om noget, så er det væsentligt nemmere at få god service og professionel hjælp hos et dansk firma.
  3. Skulle der være problemer med tryksagerne på den ene eller anden måde – om det så er din egen eller trykkeriets skyld – så er det nemmere at lave en reklamation og få et omtryk, hvis du har handlet i Danmark.

 

Derudover er danske trykkerier i flæng kendt for uhyre høj kvalitet i deres produktion og viljen til at gå den ekstra mil for kunden, vil ofte være større end hos en udenlandsk udbyder, der får ordre fra hele verden.

Undersøg dog altid, at dit danske trykkeri rent faktisk trykker i Danmark og ikke sender din ordre videre, for så er du lige vidt.

Danske trykkerier er desuden nogle af de allermest miljøvenlige i verden og du kan nemt for kendt miljømærker som Svanemærket, FSC®, Co2 Neutral, Cradle to Cradle og mange flere, der sikrer ordentlige forhold for mennesker og natur.

På den måde er du med til at hjælpe til en renere produktion, til glæde for os alle sammen og vores fælles klode.

Mottoet for de danske trykkerier er Trykt i Danmark – Trykt med ansvar, og som du kan læse, er det altså ikke bare tom luft.

 

Skriv et svar