Nyheder

Gå på Escape Room turné i Danmark og udfordre dig selv og din venner

Mangler dig og dine venner noget spændende at lave i sommerferien??

Test jeres evner og færdigheder i en række af unikke, udfordrende og uhyggelige Escape Rooms rundt i Danmark. Kan i bryde ud inden tiden er gået?

Hvad er Escape Rooms?

Et Escape Room er et rum specifikt designet til at holde dig fanget ved at have en række gåder, som skal løses før dørene vil åbne. Det gælder ikke om at være hurtig eller stærk, men at kunne se mønstre og kombinationer, som andre ikke kan. Og for ikke at gøre det alt for let, så for at vinde, så skal alle gåderne også løses inden tiden udløber. 

Du finder sjældent et rum der er det samme, hvorfor dette er en aktivitet dig og dine venner kan gøre igen og igen, og skærpe jeres evner i gådeløsning. 

I behøver ikke være mange, selvom det vil gøre det nemmere, men det vil stadig ikke være umuligt at løse et rums gåder for 2 personer. 

Oversigt over Escape Rooms

Tag til Aalborg i Nordjylland og besøg Maximum Aalborg, som er del af Bowl’n’Fun kæden

Her finder du hele 5 super sjove Escape Rooms

1) Lost City of Atlantis

2) Walking Death

3) Pirates Queen Anne’s Revenge

4) Abandod Reactor

5) Haunted Mansion

Som hver især giver en unik oplevelse og nye udfordringer.

Du kan også finde Escape Rooms som

1) Hunter Lodge

2) Phantazma – Medival Castle

3) Tutankhamun’s Tomb

I Viborg 

Og en masse flere i Odense, Næstved, Kolding, Sønderborg, Haderslev og Skive.

Se mere specifikt hvilken Escape Rooms du kan besøge her

Hvad kan du ellers lave i Bowl’n’Fun?

Bowl’n’Fun er Danmarks største aktivitets og forlystelse kæde, og har samlet set 17 centre fordelt over hele Danmark. Udover fede Escape Rooms, så kan du spise i den lækre restaurant The Grill, som tilbyder en lækker morgenmads, frokost og aftensmadsbuffet, med et bredt udvalg af frisk kød, stor salatbar og meget mere. 

Du kan prøve et hav af andre aktiviteter som f.eks Bowling, Go-kart, Trampolinpark, Legeland, Ninjabane, Boule, Social dart, Lasergames, Virtual Reality og Cube. 

 

Skriv et svar