Nyheder

Frisør på Østerbro

Park by Reboot Organic har åbnet en frisørsalon på Østerbro.

Hos Park By Reboot Organic på Strandboulevarden 149 finder du en frisør på Østerbro, hvor det handler om at give dig den bedste oplevelse, samtidig med at der tænkes på miljøet.

Her skal du ikke vælge mellem hårmode og bæredygtighed, vi har taget det grønne valg for dig. Vores produkter indeholder økologiske ingredienser i det omfang det er muligt, uden at det går ud over produktets kvalitet. Vi søger ikke bare at blive bedre som frisører, vi er også konstant på udkig efter grønne produkter, så vi kan tilbyde vores kunder de reneste af slagsen. 

Vores professionelle og dygtige stylister har alle den 4 årige uddannelse og har alle været på kursus i brugen af vores organiske produkter. Vi står altid klar til at vejlede dig i valg af produkter til hårpleje, og give tips til at forlænge holdbarheden, samt selvfølgelig til at give anbefalinger omkring styling af dit hår, hvis du ønsker dette.

Herre- og damefrisør på Østerbro

Vi tilbyder en lang række behandlinger lige fra klip og skæg klip til herrerne, klip, farvning af hår, bryn og vipper til kvinderne, og vi klipper naturligvis også børn. Derudover har vi en række forskellige særbehandlinger, luksus-pakker, samt brudepakker, så du er dækket ind uanset situation eller kommende begivenhed. Vi er specialister i langt og tykt hår og søger du en dygtig balayage frisør i københavn, så er du kommet til det helt rette sted. Det er vores målsætning at blive den foretrukne lokalfrisør på Østerbro.

Til alle vores behandlinger hører der en forfriskning, blandt andet friskkværnet baristakaffe, juice og sodavand. Vores massagestole sikre at din krop vil være ligeså afslappet som den rolige stemning vi sætter til din behandling. Vi elsker at forkæle vores gæster.

Unikt pant-system

I samarbejde med Park Styling tilbyder vi unikke organiske produkter, samt et banebrydende retur-pantsystem, som gør det muligt at aflevere den tomme produktemballage i en hvilken som helst ‘Park frisør’, og få 20,- kroner tilbage i pant.

Book tid i dag

Forkæl dig selv og dit hår med en af vores organiske behandlinger. Book tid her. Vi ser frem til at tage imod did.

 

 

Skriv et svar