Rejser

Forkæl dig selv med wellness behandlinger

Beauty Vibes er vestegnens hyggeligste wellness klinik med beliggenhed i Taastrup, kun 750 meter fra Taastrup station.

Vi mennesker er alle forskellige og derfor er dine behov i centrum hos mig i klinikken.

Jeg sørger for at skræddersy netop din behandling så den passer til dig. Hos mig er der plads til alle, uanset hvilke form for wellness behandling du ønsker.

Jeg laver alt inde for ansigts behandlinger, massage, voks, bryn og vipper, lash lift, samt negle.

For mig er det vigtig, at du bliver mødt af en afslappende og rar stemning i klinikken, når du kommer til din wellness behandling. Det at komme til behandling hos mig, skal være et pusterum fra din travle hverdag, hvor du kan slappe af under hele behandlingen, genfinde din energi og balance.

Massage

Hvorfor er massage en vigtig del af det at passe på sig selv? Massage vil hjælpe og understøtte kroppens forskellige funktioner, det kan derfor være en god ide at få regelmæssig massage, for at vedligeholde kroppen, og ikke først gøre det når skaden er sket. Din krop arbejder dagligt på højtryk for at du kan fungere bedste muligt, gør de ting du vil, fysisk som mentalt, husk at give tilbage til den med kærlighed.

Min massage er dybdegående, og med mere end 10 års erfaring, jeg har gennem tiden masseret mange forskellige mennesker, og det er netop en af mine styrker at kunne mærke hvad præcis du og din krop har brug for. Massage øger gennemstrømningen til væv og musklerne, forbedre iltningen og afhjælper udskilles af affaldsstoffer, som vi naturligt ophober over tid. Derudover virker det beroligende på nervesystemet og afslappende for sindet.

Det anbefales at gå til massage 1 gang om måneden. Vidste du i øvrigt at det er muligt at købe klippekort til massage? Tjek evt. beautyvibes.dk

Ansigt behandling

Hvorfor er en ansigtsbehandling vigtig? Udover at en ansigtsbehandling giver en øjeblikkelig effekt på huden i form at mere fugt, glød og udstråling, er det også med til at virke forrygende på den ælde der naturligt sker, som årene går.

Det er også en fantastisk måde at prioritere sig selv på. Få slappet af og få fornyet energi.

Mine ansigtsbehandlinger, er en pause fra den travle hverdag, hvor du er 100 procent i fokus, jeg går meget op i at skabe et rum, med ro og hvor det er plads til dig og hvad du måtte have brug for. Mine ansigtsbehandlinger indeholder Massage af skulder, nakke og ansigt, som sikrer at du kommer helt ned i gear. Smuk hud kræver balance mellem indre og ydre, det ville glæde mig at hjælpe dig med din hud, give dig en wellness oplevelse samt en pause fra hverdagen.

Skriv et svar