Rejser

Ferie i Englands storbyer – hvad man kan forvente?

Hvis du er på udkig efter et festligt ophold i denne feriesæson, hvorfor så ikke overveje en af Englands storbyer?

Fra det verdensberømte shoppingmekka London til de charmerende historiske gader i Bath er der noget for enhver smag i Englands bycentre. Men hvad kan du forvente af en storbyferie i England? Læs denne storbyguide for at finde ud af det!

Shopping i London

Ingen rejse til England ville være komplet uden at tilbringe noget tid i London, og hvis du er på udkig efter noget seriøst juleshopping, vil du blive forkælet med valgmuligheder! Fra high-end designerbutikker på Oxford Street til finurlige uafhængige butikker i Covent Garden, der er noget for enhver smag og ethvert budget. Og hvis du har brug for en pause fra al shoppen, kan du altid se nogle af Londons berømte seværdigheder som Buckingham Palace eller Tower Bridge. Sørg bare for at pakke dig varmt ind – det kan blive ret koldt i hovedstaden på denne tid af året!

En afslappende weekend i Bath

Hvis du er ude efter en mere afslappet weekend, hvorfor så ikke overveje Bath? Denne smukke by er kendt for sine romerske bade, som stadig er åbne for offentligheden og er et fantastisk udflugtsmål for en dag. Du kan også udforske det historiske abbedi eller gå en tur i den maleriske Royal Victoria Park. Og hvis du bliver sulten, er der masser af hyggelige pubber og restauranter, der serverer traditionelle engelske retter. Men glem ikke dine vandresko – Bath er kuperet!

En kulturel byferie i Manchester

Hvis du ønsker en anderledes storbyferie, hvorfor så ikke besøge Manchester? Denne pulserende by er kendt for sin musikscene – det var trods alt fødestedet for bands som Oasis og The Stone Roses. Du kan lære alt om Manchesters musikhistorie på Museum of Science and Industry eller på et af de mange andre museer og kunstgallerier. Og hvis du er fan af livemusik, er der altid koncerter og koncerter i gang i hele byen. Du skal bare være forberedt på noget regnvejr – det er trods alt England!

Uanset om du er på udkig efter et festligt ophold eller blot en weekend væk fra det hele, har Englands storbyer noget at byde på for alle. Så hvorfor ikke give en af dem en chance denne vinter? Måske bliver du bare forelsket i den!

Skriv et svar