Nyheder

Fordelen ved mælkesyrebakterier til baby

Nogle babyer oplever desværre mavepine, såsom luft i maven. Det kan være ret smertefuldt for babyen og medføre ofte, at han eller hun vil græde meget. Der kan selvfølgelig være flere årsager til denne mavepine, men et godt sted at starte er, at det kan være en god idé at kigge efter gode mælkesyrebakterier til baby. De kan hjælpe med at give barnet en optimal bakteriesammensætning i tarmen.

Mælkesyrebakterier til baby består af en olieopløsning, der har fået tilsat probiotika. Det er netop denne probiotika, der kan afhjælpe din babys maveproblemer.

Mere om mælkesyrebakterier til baby

Din baby kan anvende mælkesyrebakterierne lige fra fødslen, hvis det bliver skønnet nødvendigt. Ligesådan kan de også anvendes af både større børn og voksne.

Mælkesyrebakterierne kommer i dråbeform. Her indeholder fem simple dråber 100 millioner levende L. reuteri Protectis® mælkesyrebakterier.  Probiotikaen findes allerede naturligt i både tarmen og i modermælk. Derfor er det også en ingrediens, som din baby er skabt til at optage.

Nem at dosere og opbevare

Mælkesyrebakterierne kommer i en lille flaske, som du sagtens kan have stående fremme på køkkenbordet eller puslebordet. Du kan også sagtens tage flasken med på farten, da den ikke behøves blive opbevaret i køleskabet.

Dråberne indeholder heller ingen kokosolie, som kan give anledning til forstoppelse hos nogle babyer. Ligesådan indeholder dråberne heller ikke nogen form for laktose, der også kan genere nogle babyers maver.

Når du køber en flaske, får du hele 50 dagsdoser i én flaske.

Andre produkter med mælkesyrebakterier til baby

Hvis du gerne vil have andre produkter med mælkesyrebakterier, findes der også:

  • Vitamindråber
  • Tyggetabletter
  • Modermælkserstatninger

Derfor har du også have mulighed for at give din baby, og senere dit barn, mælkesyrebakterier på anden vis. Du køber blot det produkt, der passer bedst til dit barn. Som du kan se, er mulighederne mange.

Skriv et svar