Nyheder

Første date? Her er 3 gode råd

Det kan være nervepirrende og spændende på samme tid, at skulle på den første date. Forventningerne kan være store og det gælder som udgangspunkt fra begge partnere. Hvis det er dig der inviterer på den første date, så er det vigtigt at du gør alt hvad du kan for at komme med de rette forberedelser. Overvej blandt andet hvad du skal have på, hvor daten skal foregå og om der er noget særligt ekstra du ønsker at gøre for din date. Der er sikkert mange gode råd at hente hos venner og omgangskreds når det kommer til den første date, men her kommer alligevel et par stykker som du kan putte i lommen og bruge hvis du skulle få behov for det. 

Vælg omgivelser der har den rette atmosfære 

Den helt rette atmosfære og stemning kan være et hammer godt udgangspunkt for en date. Det kan eksempelvis være en romantisk restaurant eller måske en hyggelig cafe med havudsigt. Der er også mulighed for at komme med en statement ved at invitere ud til de forskellige spisesteder , hvor du måske har et ønske om at fremvise din livsstil med eksempelvis ekstra bæredygtighed eller veganske kostvaner. Uanset hvad, så er det at samles om mad i de rette omgivelser, noget der kan gøre det hele lidt nemmere. Her er der nemlig et fælles udgangspunkt at snakke om, hvis samtalen skulle gå i stå. 

Tag komfortabelt tøj på 

Det er vigtigt at du føler dig godt tilpas. Derfor bør du for alt i verden tage det tøj på der er komfortabelt, frem for at tage det fineste puds på, der så sidder og kradser og driller og slet ikke er rart at have på. 

Vær ærlig fra starten 

Det kan være tillokkende at stikke en lille hvid løgn afsted når du bliver spurgt om et spørgsmål. Ganske enkelt for at imponere og frygten for at blive afvist eller blive set ned på. Det absolut bedste råd fra starten er dog at være ærlig. Det nytter ikke noget af starte første date med lidt ekstra meget pral eller usandheder, for er det ikke meningen af daten gerne skulle blive til flere og endnu mere? Og hvordan forholder du dig så når du står overfor en situation med din interessante date, der potentielt kunne blive meget mere end det, når du ikke helt kan forklare dig ud af dine tidligere udtalelser?

Skriv et svar