Rejser

Fire måder at få samlet de gamle venner

Giv dem det første kald i lang tid

Vi bliver alle ældre. Venner blive bekendte som blive gamle venner som blive ukendte. Går du og tænker at du gerne vil holde fast i venner fra dine tidligere dage så kan du med god grund tage telefonen op og ringe til dem. Ja, det kan godt virke lidt nervepirrende til at starte med men intet varmer mere end at få et uventet opkald fra en gammel ven.

Inviter dem ud til frokost

Hvis du stadig har kontakt til dem kan du med god grund invitere dem ud på middag eller frokost. Det vil give jer noget at se frem til i løbet af ugen, men også give jer et hyggeligt samtaleemne. Hvordan er maden, hvad skal vi spise, skal vi have os et glas vin til maden, mulighederne er endeløse.

Besøg dem på arbejdet

Er du nogensinde blevet overrasket på arbejdet? Når man er blevet meget vant til at tage på arbejde fem dage om ugen kan det ofte virke dybt uoverskueligt at skulle tage ud og spise middag efter, hvor man måske bare gerne vil hjem på sofaen og fede den. Brug derfor en bid af din frokostpause på at tage forbi en gammel ven eller bekendt. Skriv eller ring til dem og sig at du står udenfor. Du vil opleve et mennesker der er blevet noget så glad og forbløffet over dit fremmøde. Det spreder en særlig form for respekt hos andre mennesker når sådan noget forekommer.

Overrask en ven på deres fødselsdag

Kan du huske da vi var små og fik utallige fødselsdagshilsner på vores fødselsdag? Det var næste en tragedie hvis der ikke var mindst 30 der havde skrevet tillykke til dig. I dag er man heldig hvis der er fem der skriver til dig og hører om du stadig er i live. Tag og ønsk dine venner tillykke.

Skriv et svar