Nyheder

Find ud af hvordan du sælger Ether

I en tid hvor kursen på Ether er meget høj, kan det være fordelagtigt endelig at sælge og tage noget profit hjem. Spørgsmålet er dog bare, hvordan man egentlig kommer af med sit Ether (nogle kalder det også for Ethereum). Det er lige præcis dette emne, vi kigger på i denne artikel.

Der findes en række forskellige måder at gøre det på. Hver har sine fordele og ulemper, og der er også en risiko forbundet med visse af dem.

Sælg Ether på en platform

Den absolut nemmeste måde at sælge Ether på er ved at gøre det på en platform. Et godt eksempel kunne være den regulerede platform eToro. Der kan du indsætte ETH og sælge det, hvorefter du kan trække pengene ud meget hurtigt. Sælg Ether på eToro, hvis du ønsker at det skal være så nemt som muligt. Gebyrerne kunne dog godt være en anelse lavere.

Sælg Ether på en børs

Skal gebyrerne være lavere, så skal du kigge på en børs i stedet for en platform. På børserne er det lidt sværere at navigere rundt for nye brugere. Det kan dog sagtens betale sig, fordi de netop har ekstremt lave gebyrer. Før du sælger på en børs, bør du læse om hvordan sådan en fungerer, og hvordan du får dine penge ud. Det er heller ikke alle banker, der vil modtage penge fra kryptobørser.

Sælg Ether privat

Du kan selvfølgelig sælge Ether privat. Der er en risiko for at blive snydt, men mange gør det dog alligevel. Der kan være mange grunde til at gøre det, men en af de primære grunde er nok, at du får dine penge med det samme (straksoverførsel eller MobilePay). Derudover kan man nogle gange tage lidt mere for det, end hvad kursen er på. Folk vil gerne købe på en nem måde, og du vil gerne sælge på en nem måde. Du kan finde potentielle købere på Facebook og diverse online fora.

Skriv et svar