Nyheder

Find det helt rette Casio ur! 

Er du på udkig efter et robust ur, som kan tåle det meste? Så læs med her! 

Casio er blandt andet kendt for deres store udvalg af digital ure, og de har rødder helt tilbage til 1946. Her var det dog elektrisk drevne lommeregnere, som var fokus og ikke ure, som senere hen kom til. I dag står Casio bag flere populære kollektioner blandt andet: Casio Edifice, Casio Protek, Casio G-shock, Casio Wave Ceptor og Casio Retro. Deres fokus ligger på digitale ure. Særligt deres Casio G-shock ure er både kendte og populære. 

Casio G-Shock 

Et Casio G-shock ur er et meget robust ur, som kan klare det meste. De kan tåle meget kraftige stødt og er vandtætte til 20bar. Hvilket vil sige, at du kan dykke med dem uden bekymring. Casio G-shock ure blev lanceret i 1983, og har siden da gennemgået stor udvikling både i design og teknologien bag. Casio G-shock ure er særlig anvendelige til udendørs aktiviteter. De kommer i mange forskellige designs og farver, så de passer til netop det, som du skal bruge det til. Udover disse ure er Casio også særligt kendt for deres retro ure, som fokuserer på helt andre egenskaber. 

Casio Retro ure

Casios retro er lavet i en old school, vintage stil, og findes typisk i stål, guldfarvet stål og sort stål. Disse er mindre ure med digital visning og med firkantet kasse, hvilket giver dem et helt bestemt look. Disse ure er til den billigere side, og der er derfor rig mulighed for at få fingrene i mere end en model. Disse er særligt populære blandt unge teenagere også, da de kommer i forskellige størrelser, og ned til helt små kasser, som passer perfekt til et mindre håndled, men uden det kommer til at ligne et børneur. 

 

Når du køber Casio ure hos en autoriseret forhandler, så får du et guldkort med, som udvider garantien til 3 år. Du finder blandt andet Casio på Bonells.dk, som er autoriserede forhandlere. Udover de klassiske Casio modeller og kollektioner, finder du hos Bonells Smykker & Ure også deres luksus serie Casio Premium, som kun udbydes til få forhandlere.  

 

Skriv et svar