Erhverv

Få hjælp til bogføring & regnskab

Som selvstændig hører bogføring og regnskab med til hverdagen.

Ikke alle har tid eller lyst til at sidde med bilag hver aften mens resten af familien hygger foran tv’et. Det behøver du heller ikke.

Det kan være tidskrævende selv at stå for bogføringen, især hvis det ikke er din spidskompetence.

Overlad din bogføring til os og få ro i maven til at koncentrere dig om det der i sin tid fik dig til at starte din virksomhed og som du brænder for.

Så sørger vi for at dit bogholderi altid stemmer og er ajour, at din moms er korrekt og indberettet til tiden så du kan slappe af. Vi skræddersyr bogføringshjælpen efter dit behov.

Bogføring er noget du laver for at få styr på dit regnskab og have overblik over din økonomiske situation, så du kan handle på baggrund af et løbende og ajourført regnskab. Det er ligeledes et krav, at alle erhvervsdrivende virksomheder skal bogføre og overholde loven. Dette kan en bogholder klare for dig.

Du styr på internt- og eksternt regnskab – herunder:

  • Dine indtægter og udgifter
  • Dine bilag
  • Dine aktiver (din virksomhedsværdi)
  • Dine passiver (hvor meget du skylder)

Din bogføring og dit bogholderi danner også grundlag for indberetning af din moms og udarbejdelsen af dit årsregnskab. Ved at lade os stå for din bogføring sikrer du, at din virksomhed lever op til kravene om løn og momsindberetning.

Alle erhvervsdrivende virksomheder i Danmark er underlagt bogføringsloven og har pligt til at bogføre og registrere økonomiske transaktioner rettidigt. Korrekt bogføring reflekterer alle din virksomheds transaktioner.

Vælger du at selv stå for din bogføring, er det en god idé at du har styr på de mest grundlæggende elementer indenfor bogføring.

Vi er specialister i e-conomic.

Vi har specialiseret os i KUN at arbejde i e-conomic

Vi arbejder hurtigt og effektivt og du betaler kun for den tid vi bruger på din bogføring.

Skriv et svar