Erhverv

Et digitalt menukort har aldrig været nemmere

Under corona så vi et kæmpe boost, på restauranter der nu viste QR koder, som ville kunderne så kunne scanne med deres telefoner, for at vise menukortet. 
Hvorfor egentligt? Det gjorde man nemlig for at undgå et menukort skiftende mellem tusindvis af hænder mod forebyggelse af
smitning. Smart! 

Men nu hvor coronaen langsomt har lagt sig, bliver QR koder som menukort alligevel anvendt i stigende grad. Hvordan kan det være? 

Man har nemlig fundet en masse fordele ved anvendelse af dette. Det skal lige siges, at digitale menukort blev lavet på forskellige måder. Det kunne være alt lige fra et enkelt billede, som man skulle zoome ind og ud på. Det fungerede knap så godt. Andre steder røg man ind på restaurantens hjemmeside og skulle herinde lede efter menuen.

Men hvis nu man rent faktisk fik vist menukortet med det samme, og var til at finde rundt i, ville det jo være en kæmpe fordel.
Det ville gå hurtigt. Ingen ventetid på tjeneren. Menukortet ville samtidig altid være opdateret, da det er digitalt og kan opdateres når og hvor som helst. Og hygiejnen vil stadig være den bedste mulige løsning.
Inde på Sweep har restauranter muligheden for at oprette deres restaurant, og nemt og hurtigt indtaste deres menukort. Allerede ved login er deres QR kode oprettet, og når den scannes, vises nu det menukort de har indtastet.
Flere restauranter har nu anvendt denne løsning og der oprettes nye restauranter løbende. Det virker også rigtig godt for streetfood restauranter og festivalboder med mere. Alle steder der har et menukort, hvor folk ikke behøver at stå forrest i en lang kø, for at se hvad stedet har at vælge mellem. Løber stedet tør for noget, der gør at en ret/drikkevare ikke længere er tilgengælig? Så er menukortet lige til at opdatere og ingen ville komme skuffet frem i køen.

Skriv et svar