Hus & have

Et bambus lagen kan give en bedre søvn

Når det kommer til ens søvn er der ingen grund til at gå på kompromis. Det gælder om at sove så godt som muligt, sådan at kroppen kan lade batterierne op, og din dag kan blive så produktiv som muligt. Nogle ting der påvirker søvnen kan være svære at styre, andre er meget lette. Det kan være det du sover i, altså dit sengetøj. Her er en ny mulighed, der er ved at blive rigtig populær, at få sig et bambus lagen

Hvorfor bambus lagner?

Jamen der er adskillige grunde:

  • Det er temperaturregulerende
  • Det er antibakterielt
  • Det er blødt som silke
  • Under de rigtige forhold er det meget miljøvenligt

 

Det er da udmærkede grunde til at skifte dit bomuldslagen ud med et bambus lagen. Hvis du har det varmt om natten, hjælper bambus med at køle, og når det bliver koldt om vinteren hjælper det med at holde på varmen. Bakterier har dårlige forhold i bambus, og det bliver derfor ikke så ulækkert. Bambus fibrene er så fine, så det føles som silke at ligge sig ned i noget bambus sengetøj.

Hvordan finder jeg frem til bambus lagner?

Nu om dage er det selvfølgelig bare på google og søge og se hvad der dukker op. Men det er ikke alt bambus, der er lige miljøvenligt. Du bør derfor lede efter noget, der er produceret efter lyocell-metoden. Det kan man som regel finde på de sider der også sælger miljøvenligt tøj. Her kan du ofte stole på, at deres produkter har fokus på miljøvenlighed – om det er til tøj eller sengetøj.

Prøv det af, du vil sikkert elske det

Mange af de mennesker der prøver f.eks. bambussokker eller et bambus lagen har en lignende oplevelse – overraskelse. De kan ikke forstå hvor komfortabelt, blødt og dejligt det er at have på, eller sove i. Men den er god nok. At det så samtidigt kan være miljøansvarligt, hvis du finder noget der er lavet på den ordentlige måde, er jo bare perfekt. Der er derfor ingen grund til at vente. Det er bare med at prøve det af, og se om det ikke også er noget for dig.

Skriv et svar