Erhverv

En hjemmeside spiller en vigtig rolle for din virksomhed i 2023

Årstallet har rundet 2023 og teknologien spiller stadig en større og vigtigere rolle i de flestes liv, år for år.

 

En professionel hjemmeside er en uundværlig del af enhver nutidig virksomhed. En moderne og overskuelig hjemmeside hjælper bl.a. med at få virksomheden til at fremstå troværdig, give et indtryk af kvalitet, og giver ultimativt besøgende lyst til at interagere og handle med virksomheden.

Det er et vigtigt signal for Google, at besøgende på siden bliver i så lang tid som muligt, da dette vil sende et signal til Google om at hjemmesiden er værd at besøge og giver værdi for de ord eller den sætning der er blevet søgt på for at finde frem til siden.

Dette kan øge din synlighed på nettet og i søgeresultater, hvilket er vigtigt for at øge antallet af besøgende på hjemmesiden.

En professionel hjemmeside kan defineres på mange måder. En måde at definere det på er at den føles moderne, intuitiv og måske vigtigst af alt, at den fungere på mobile enheder, da det typisk vil være omkring 65% af besøgende der er på en mobil enhed.

 

Ingen hjemmeside i forvejen?

Firmaer der ikke har en hjemmeside i forvejen, skal kraftigt overveje at anskaffe sig en.

En overskuelig og let naviger bar hjemmeside giver dine besøgende en nem måde at kontakte jer på, og giver både eksisterende og nye kunder lov til at lære om jeres brand, værdier, hvad I tilbyder, mm.

En hjemmeside til din virksomhed vil føre til en øget trafik, flere potentielle kunder der kontakter jer og kan i sidste ende resultere i et øget salg.

 

Lad dine kunder kontakte dig på en let og intuitiv måde

For at gøre det endnu nemmere for kunder at interagere med jer og få svar på spørgsmål hurtigt og effektivt, kan man overveje at implementere en chat funktion, FAQ sektion, en kontaktformular eller alle tre på hjemmesiden.

Med det rigtige CMS system, er disse funktioner forholdsvist enkelte at implementere, og kan give fantastisk værdi for både jer og jeres kunder.

 

Priser på hjemmesider

Det helt store spørgsmål er selvfølgeligt, hvor meget det skal koste at få en professionel hjemmeside.

Priser på hjemmesider variere meget, og kan koste alt fra nogen tusinde, til flere hundrede tusinde kroner, alt efter hvor teknisk avancerede, hvilket funktioner og hvor omfattende den skal være.

 

Alt i alt kan en hjemmeside til virksomheden være en kraftfuld platform til at øge jeres online tilstedeværelse, omsætning, sprede jeres budskab, og tage din virksomhed til næste niveau i 2023.

Skriv et svar