Nyheder

Derfor skal du anskaffe dig en labelprinter til din lagervirksomhed

Organisering kan være svært, og det kan specielt lede til unødvendige komplikationer, hvis du ikke har et ordentligt system til din lagervirksomhed.

Hvis du gerne vil sørge for at optimere din virksomhed på den bedst mulige måde, kan det være en fordel at undersøge de praktiske elementer: disse kunne eksempelvis være dit lagersystem.

Et velfungerende lagersystem kan være med til at sørge for, at din virksomhed yder sit absolut bedste.

Her er det særligt vigtigt at fokusere på måden, du navngiver dine lagerpositioner. Her kan en labelprinter komme til stor hjælp.

Men hvordan virker en labelprinter, og hvorfor har du nødvendigvis brug for at købe en eller flere til din virksomhed?

Gør dit lagersystem mere overskueligt

Som ny virksomhed er du måske netop begyndt at opbygge et lager. Hvis du vil være sikker på at kunne finde rundt i det og sammensætte det på en overskuelig og strukturelt fornuftig måde, kan det være en stor fordel at benytte en labelprinter.

Via det efterhånden så ofte brugte plukke-system, kan du nemlig navngive hver lagerposition med en talkode. Denne kode vil gøre det langt nemmere for dig hurtigt at finde de varer, du søger, da du kan navngive lagergange og lagerhylder etc. med specifikke tal og derved holde styr på, hvilke varer der befinder sig hvor.

Du kan finde en masse muligheder af høj kvalitet via nedenstående link:

www.redofficescanofficeshop.dk

Hvordan virker en labelprinter?

En labelprinter er en lille maskine, der kan fremstille små etiketter. Du sørger selv for at skrive indholdet på din label, så det passer til det enkelte formål.

Dette gøres på tastaturet, og via et meget enkelt, men særdeles veldesignet grafisk display kan du let navigere i din tekst til etiketten.

Det smarte ved printeren er, at den printer etiketten direkte fra maskinen, således at du på ganske få sekunder kan stå med den færdige label, som er klar til brug.

Hvad koster en labelprinter?

Labelprintere kan naturligvis fås i et væld af forskellige prisklasser, men det kan være en god idé at anskaffe sig modellerne af bedre kvalitet.

Som led i at drive en professionel virksomhed og et overskueligt lager giver det ikke mening at gå på kompromis med ordentligt værktøj. Især, da en labelprinter som regel kun koster i omegnen af 100-400 kroner.

Afhængigt af hvilke funktioner, du derudover ønsker fra din labelmaskine, vil prisen også variere. For eksempel kan nogle labelmaskiner indstilles til flere forskellige sprog, mens andre kan have en større hukommelse og derved huske flere etiketter ad gangen. Dette kan være meget nyttigt ved omfattende, manuelt arbejde.

Gør dine lagermedarbejdere en tjeneste

Med labelprintere overskueliggør du hele arbejdsprocessen for dine lagermedarbejdere, og du vil opleve et væsentlig større flow på din arbejdsplads.

Hvad end der er tale om shipping til udlandet eller opbevaring af dropshippingvarer, så kan et velfungerende lager være med til at øge omsætningen og arbejdsmoralen i din virksomhed. Det er derfor klart en god idé at sætte tingene i system med en god labelprinter.

Skriv et svar