Nyheder

Dating 18+

SugarSite.dk er en datingside og ikke en prono eller escortside, derfor vil indhold der antyder dette blive slettet med det samme uden varsel, gentagende hændelser vil medføre udelukkelse af SugarSite.dk SugarSite.dk Er Danmarks ubetinget nr. 1 inden for +18 dating Site

Vi skaber kontakt mellem ligesindet Dansker med samme interesser Med over 13 års erfaring har teamet bag SugarSite.dk en fantastisk viden inden for denne branche og dette vil naturligvis komme dig til gode

 • For det første 
  Når din dating profiltekst er skrevet korrekt vil den få kvinder der læser den til at tænke “Jamen det er jo mig han beskriver” og det vil gøre dem mere fristet til at skrive til dig, i håb om at du vil svare, og evt. gå ud på en date med dem. Det vender sagen på hovedet, det får kvinderne til at risikere en afvisning ved at de skriver til dig, og så er det pludselig dig der bestemmer om du vil give dem en chance, eller ej!

   

  Hvem er Jeg og hvad leder jeg efter
  Jeg elsker smukke, selvsikre og sexede kvinder, der har det godt med at være feminine.
  Du er  dødlækker,  smuk, sund, selvsikker, optimistisk, seksuelt åben, fleksibel, intelligent, ærlig, udadvendt, sjov, god kommunikator (mit liv er en drama fri zone), forstår mænd, kærlig, sexet, glad og meget feminin. Min ideelle kvinde er mellem X og X cm høj, slank og i god form med en dejlig krop, langt og lige brunt, eller sort hår, mørke øjne og lækker brun hud. Sundhed, motion og en sund kost er en stor del af hendes liv.

  Evt. Sådan her:

Jeg elsker at grine, drille og have det sjovt. Jeg er en meget legesyg, fjollet og stærk mand. Jeg er meget selvsikker og er vant til at få det, jeg vil have. Jeg vil have en kvinde, der er vant til det samme. Hvad end dit arbejde er, er det er noget, du absolut ELSKER! En god sans for humor er et must! Måske har du ældre brødre, der stadig indtil i dag, laver sjov med dig og driller dig, og du er lige så drillende og sød mod dem.

Skriv et svar