Erhverv

Coach I københavn

Hvad er coaching?

Hvad er coaching? Selvom man sagtens kan berøre følelser i coaching, så er det ikke terapi. Coaching er en samtale, som hjælper dig med at opnå klarhed og retning og giver dig redskaber til at takle dine udfordringer med at nå dine mål. Coaching kan give dig redskaber til at takle dine udfordringer.

Er du måske gået lidt i stå med noget? Har du brug for at blive helt skarp på dine mål? Kunne du tænke dig redskaber og hjælp til at arbejde med dine mål og drømme? Så er coaching noget for dig. Det er ret utroligt hvor meget man kan rykke sig ved hjælp af jævnlige samtaler. Det er ikke magi, men det kan næsten føles sådan. 

COACHING DER FØRER TIL HANDLING

Hvad er coaching? Coaching er en professionel samtale, der med udgangspunkt i dine udfordringer, ønsker og erfaringer hjælper dig med at finde frem til svarene på de spørgsmål, der er vigtige for dig. Mange har glæde af coachende samtaler når de for eksempel føler at de er gået i stå. Coaching er således hverken rådgivning eller terapi. Vi fokuserer ikke på fortiden som i terapi. Derimod tager coaching afsæt i dine erfaringer, ønsker, kompetencer og udfordringer nu og her. Jeg kan hjælpe dig med at udvikle en mere effektiv og målrettet måde at handle på.

Udover min faglige viden og erfaring ligger min styrke som coach i at være nysgerrig, iagttagende og involveret. Du og dit projekt er spændende! Jeg er ikke selv en del af projektet, men kan som engageret iagttager følge dig og din udvikling. Og fra en anden vinkel end din egen stille spørgsmål til og tolke de udfordringer, der knytter sig til livet som selvstændig eller kreativ, eller i at stå overfor at skulle tage springet og leve af det du brænder for. Dermed kan jeg i vores samtaler give dig redskaber og perspektiver, som er personligt tilpasset din situation og dermed hjælper dig til at blive mere klar og målrettet i dine handlinger.

Med min coaching vil jeg gerne være den, der hjælper dig med at holde snuden i sporet og foretage de valg og vælge de kampe, der er rigtige for dig. 

Læs mere om hvad coaching kan og ikke kan her:

Coaching VS Terapi

MINDSET

NLP

NÅ DINE MÅL

MOTIVATION

Tag kontakt nu for at booke en session!