Nyheder

Anbefaling af Odin R650 Romaskine

Leder du efter en romaskine, der er til at betale men ikke er gået på kompromis med kvaliteten, der kan ødelægge din oplevelse af roturen? Så har vi fundet et rigtig godt bud til dig, omkring hvilken romaskine du skulle kigge nærmere efter.
Odin R650 Romaskine m. Kinomap er en meget populær romaskine, som du kan finde kåret som værende bedst i test flere steder. Og det er der en god grund til.

Den findes ofte til tilbud for kun 2999 kr. Ikke nok med en kvalitets romaskine, får du samtidig en romaskine med kinomap, der kan være med til at give dig rigtig gode oplevelser under træningen. Med Kinomap kan du altså forbinde romaskinen til din iPad via app, og få en god virtuel oplevelse, tælle kalorier, tid, distance og så videre. 
Odin laver generelt romaskiner af høj kvalitet, men lige præcis Odins R650 med kinomap, er nok den du oftest finder som bedst i test, netop grundet den betalbare pris, hvor man for dette beløb har mulighed for anvendelse af Kinomap. Det er ikke mange romaskiner, der giver dig denne mulighed, til den pris. 

Odins 650 er 162 cm lang og lige knap 54 cm i bredden, hvilket gør det muligt at anvende den hjemme i det private, uden at fylde alt for meget. Samtidig er den til at tage frem, når du trænger til en god rotur. Den har nemlig mulighed for at folde sammen, og er også til at løfte med sine blot 22 kg. Odin R650 Romaskinen kan holde op til 130 kg. 

Så er du på et vægttab og har lyst til at brænde nogle kalorier, er du bare sportslig og kan lide at holde kroppen i gang, er Odin R650 romaskinen som sagt et rigtig godt, kompakt bud, til rosmaskinen til dit hjem.

Skriv et svar