Rejser

Aarhus er blandt turisternes foretrukne by i Danmark

At Aarhus er en by i vækst er der der efterhånden ingen tvivl om. Smilets by har rundet de 350.000 indbyggere. I 2001 boede der 289.000 i Aarhus Kommune. En af grundene til at Aarhus vækster er ikke mindst på grund af de mange uddannelsesinstitutioner som ligger i byen. Koncentrationen af studerende er den højeste i Skandinavien. Det betyder at der hele tiden sker noget i Aarhus. Kulturscenen og madscenen er større end den nogensinde har været før. Tendensen er at der kommer flere og flere spisesteder til hver eneste uge. Men også nye aktiviteter er i fremmarch.

Billig og god mad

Aarhus har meget at byde på inden for restaurationsbranchen. Spiseguiden Aarhus er en opdateret guide til mad og drikke i Aarhus. Hvis du søger mad, som ikke koster alverden, så tag et kig på deres burgerguide til Aarhus her. Her finder du god mad som ikke koster alverden, og som kan spises både på fastfoodrestauranten og som takeaway. Grunden til burgere nævnes her, er udelukkende for det er noget, som stort set alle nationaliteter i verden kan lide. 

Turister fra hele verden elsker byen

Noget af det som Aarhus er kendt for er, at de er verdens mindste storby. Det er ved at være en stor by, men den har beholdt alt det gode som mindre byer har. Folk i Aarhus er nede på jorden, og tingene foregår stadigvæk i et roligt tempo. Byen ligger smukt ved Aarhusbugten, og de gamle bydele har sit helt egen charme. Maden og de bedste restauranter trækker et utal at turister til. Det samme gør ARoS og Den Gamle By, for ikke at tale om Moesgaard Museum. Ud over det store spillere på kulturområdet, så bør man også de mange restauranter som laver dansk smørrebrød, og Aarhus er flere gange kåret for at lavet det bedst i landet. 

Skriv et svar