Erhverv

7 facts om Norge en hver virksomhed skal kende

Norge er et af de mest spændende lande at drive virksomhed i. Ønsker du at øge salget i Norge?

Her er 7 facts om Norge:

1. Norge er et af de mest innovative lande i verden

Faktisk kan Norge prale af at have verdens 3. mest innovative økonomi. Ifølge Bloomberg Innovation Index, som måler innovation på en række faktorer såsom forskning, produktudvikling og teknologisk ekspertise.

2. Norge er et af de mest lukrative lande at drive virksomhed i

Norge har verdens 2. højeste bruttonationalprodukt (BNP) per indbygger. Dette betyder, at der er masser af penge i omløb, og at virksomheder har gode muligheder for at tjene store profitter.

3. Norge er et af de mest konkurrencedygtige lande i verden

Ifølge World Economic Forum’s Global Competitiveness Index, som måler konkurrencedygtighed på en række faktorer såsom økonomisk politik, infrastruktur og arbejdsmarked, ligger Norge på en imponerende 5. plads.

4. Norge har verdens største oliefond

Det Statens Pensjonsfond Norge, også kendt som Oljefondet, er verdens største statseje fond. Oljefondet blev oprettet i 1990 og investerer i aktier, obligationer og ejendomme på verdensplan.

5. Norge er et af de få lande, der ikke bliver hårdt ramt af finanskriser

Takket være en stabil økonomi og en velfungerende finanssektor, har Norge klaret sig igennem internationale finanskriser uden de helt store problemer.

6. Norge har verdens mest veludviklede velfærdssystem

Norge har verdens mest veludviklede velfærdssystem, ifølge The Legatum Prosperity Index, der måler velstand på en række faktorer såsom sundhed, uddannelse, sikkerhed og social velfærd.

7. Det norske sprog minder om det danske

Det norske sprog minder meget om det danske, og mange danskere vil have lettere ved at forstå norsk end andre sprog. Og du kan med professionel hjælp til oversættelse af norske tekster nå potentielle nye kunder.

 

Skriv et svar