Rejser

5 fodboldrejser til hele Europa

Langt de fleste danskere har på den ene eller anden måde et forhold til den populære sportsgren fodbold. Enten har de selv spillet som barn, været fast tilskuer enten på det lokale stadion eller foran tv’et, eller på anden vis opnået en tilknytning hertil, som tit udgør en stor del af folks liv.

Derfor er det ikke så overraskende, at fodboldrejser – altså den type af rejse, hvor man rejser med henblik på at se en eller flere fodboldkampe – er blevet et stort hit blandt danskere.

Mange rejser hvert år ud af landet for at se deres, eller deres bekendtes, yndlingshold og dele stemningen på stadion med de lokale fans, der deler passion for samme klub. 

Men hvor skal man rejse hen, hvis man er fodboldfan og gerne vil opleve den helt rigtige kombination af autentiske lokale fans, en hyggelig eller spændende by og fodbold spillet på den helt rigtige måde? Her er 5 forslag til fodboldrejser, du kan tage på næste gang. 

 

Fodboldrejser til Manchester

I Manchester kæmper holdende Manchester City og Manchester United med at sidde på fodbold-tronen i byen. I skrivende stund er Manchester City bedst kørende, men historisk er det altså United i rød, der har håneretten. Udover fodbold har byen udviklet sig på en masse områder og udgør en god rejsedestination for en spændende fodboldrejse. 

 

Spændende fodboldklubber i excentriske Berlin

For første gang nogensinde har Union Berlin etableret sig i Bundesligaen, hvor også deres ærkerivaler fra Hertha Berlin findes. Tag en tur til den tyske hovedstad og oplev enten Union på deres charmerende fan-byggede stadion, eller se Hertha på det gigantiske og ultra-ikoniske Olympiske Stadion. 

 

Madrid byder på god kultur og fodbold

I Madrid findes der en håndfuld fodboldklubber, hvor især Real Madrid og Atletico Madrid kendes af nærmest alle fodboldfans – og hvor sidstnævnte for nyligt er rykket til nyt stadion. Tag på en fodboldrejse til Spanien og oplev et af de to fan favoritter i varmen. 

 

Roms rivaler

Lazio og Roma er nogle af fodboldhistoriens største fjender – men deler alligevel hjem på det store og flotte Stadio Olimpico i den italienske hovedstad. Her er det nemt at få billetter til mange kampe, og man kan være sikker på, at stemningen aldrig er dårlig.

 

Porto er en by i udvikling 

I Portugals anden største by finder du det fodboldhold i landet, der de seneste år har nydt absolut største succes – og er blevet fast inventar i f.eks. den prestigefyldte Champions League turnering. Tag på en fodboldrejse hertil og oplev fantastisk fodbold og en by, der af mange er blevet en attraktiv rejsedestination på niveau med hovedstaden Lissabon. 

Skriv et svar