Rejser

3 udgifter du skal have med i tankerne når du køber bil

Det koster penge at eje en bil. Der er mange, der kun tænker på den pris, det koster at købe bilen, men det koster jo også penge at have den kørende. Derfor er det vigtigt, at du også tager disse udgifter med i dit budget, inden du vælger at købe bil. På den måde kan du blive sikker på, om du har råd til det i dit budget at eje en bil.

Find termotøj her.

Forsikring

For det første skal du jo betale en forsikring, når du har en bil. Her er der en lovpligtig ansvarsforsikring, men det kan også være, at du har lyst til at tegne yderligere forsikringer, så du er på den sikre side. Men alle disse koster jo penge hver måned, og det kan godt løbe op i en del penge om året, alt afhængig hvilke forsikringer du tegner, og hvor du vælger at tegne dem.

Reparationer

Dernæst kan der også komme reparationer på din bil. Der kan altid gå noget galt på din bil, og hver eneste gang kommer det jo til at koste penge at få bilen på værksted. Derfor er det en god idé at sætte penge af i dit budget til uforudsete udgifter, så du har en buffer, du kan trække på, hvis der pludselig sker noget med bremsen, eller hvis der kommer et stenslag i forruden. Det er ikke til at vide, hvornår dette sker, men der kommer uundgåeligt reparationer på din bil undervejs.

Brændstof

Sidst, men ikke mindst, skal du også tænke på brændstoffet. Det koster jo penge at fylde benzin, diesel eller el på en bil, og det skal du også have med i dit regnskab, da det også er en udgift hver eneste måned. Dit forbrug på fx benzin afhænger jo meget af, hvor meget du kører hver måned, og for nogle er det ikke så højt, mens andre tanker for tusindvis af kroner om måneden, fordi de pendler mange hundrede kilometer om ugen. Så sæt også penge af til det, og sæt det ud fra dit behov for antal af kilometer, du skal køre.

Find termodragter til kvinder nu.

Skriv et svar