Rejser

4 ting du kan skrive på din bucket liste

Har du en bucket liste? Altså en liste over ting du gerne vil prøve, eller opnå, inden du stille træskoene? Hvis du ikke har en i forvejen, så er det på tide at få lavet en, og du kan her få lidt ideer til at komme i gang. Har du allerede en i forvejen, kan du ligeledes få inspiration, til et par gode ideer mere at skrive på listen. Vi ser nærmere på 4 ting du kan skrive på din bucket liste.

 

Tag et flødebollekursus

Alle elsker flødeboller, så hvorfor ikke lære at lave dem selv? Tag på et flødebollekursus i København, Århus, Odense eller hvor du ellers måtte holde til. Du kan tage flødebollekurser i de fleste større byer i Danmark, og som de stiger i efterspørgsel, kommer der hele tiden flere og flere til. Find et flødebolle kursus på https://www.flodebollekursus.dk/ og inviter en ven, veninde eller kæreste med.

 

Spring i faldskærm

Faldskærmsudspring er en af de ting, så står på de fleste menneskers bucket liste. Står det ikke allerede på din, bør du få skrevet det på. Også selvom du måske syntes det er virkelig skræmmende, du har højdeskræk, eller har en anden god grund til, at det ikke står der endnu. Det er nemlig det en bucket liste går ud på. At udfordre sig selv og rykke sine grænser!

 

Doner til et velgørende formål

Doner penge til en velgørende formål. Det er noget de fleste gerne vil, men aldrig rigtig få gjort. Skriv det på din bucket liste, og doner lidt penge, når du finder et godt formål at donere til. Du bestemmer helt selv formålet, og du vil uden tvivl have det rigtig godt med dig selv efterfølgende.

 

Rejs til Australien

Rejser du til Australien, kan du nærmest ikke komme længere væk fra Danmark. Australien er et fantastisk land, som har rigtig meget at byde på. Alt fra smuk natur, til flot arkitektur til et spændende dyreliv. Et sted der skal opleves, og som bør stå på alles bucket liste.

Skriv et svar