Økonomi

3 forskellige typer lån du kan ansøge om på nettet

Har du ikke den store erfaring med at låne penge, og vil du gerne lære lidt om de forskellige typer af lån, inden du kaster dig ud i at låne, kan du få mere info her, eller du kan tjekke denne guide om lån.

 

Her kommer vi ind på tre forskellige typer af lån, som du kan tage på nettet. Så længe du bare er på den anden side af 18, er der ingen problemer med at ansøge om disse lån – bare du ikke står i RKI.

Billån

Den første type lån, vi kommer ind på her, er billån. Et billån er nødvendigt for dig, der gerne vil have en bil, men som ikke har alle pengene kontant til at købe den her og nu. Så går du til en låneudbyder for at låne resten af beløbet, og det er der rigtig mange mennesker, der vælger at gøre, når de skal have en ny bil. Faktisk er det de færreste, der ender med at købe en bil kontant. Vil du gerne have et billån uden sikkerhed, kan du finde mere info her. Det kan du let klare på nettet.

Kviklån

Den næste type lån, vi kommer ind på her, er det gode gamle kviklån. Det har du sikkert hørt om mange gange før, da det ofte bliver omtalt i medierne, og det et tit den type lån, mange folk har for mange af, så de kommer til at miste overblikket over deres økonomi. De er tit forbundet med høje renter, men for nyligt blev der lavet en lov om en øvre grænse på omkostningerne ved kviklån, så det er ikke nær så høje renter mere, som det har været på et tidligere tidspunkt. De er nemme at ansøge, og du kan gøre det online på få minutter.

Forbrugslån

Til sidst bør du også kende til et forbrugslån. Det er typisk den type lån, du tager, når du har brug for noget i din dagligdag. Det kan være, at du mangler penge på kontoen sidst på måneden, at der er kommet en uforudset tandlægeregning, eller når du bare gerne vil på ferie, men du ikke har pengene til at betale for hele rejsen her og nu. Så kan du vælge at tage dig sådan et lån her, og det kan du også nemt finde på nettet med udbetaling inden for bare en time.

Skriv et svar