Hus & have

10 Gode Grunde Til At Købe En Robotplæneklipper

Er du i tvivl om det er smart at investere i en robotplæneklipper? Så læs med lige her og bliv klogere på robotplæneklipperen.

Vi har lavet en top 10 liste over fordelene ved at have en robotplæneklipper.

 

1) Med en robotplæneklipper opnår du mere fritid, denne fritid kan nu bruges sammen med vennerne og familien.

 

2) En robotplæneklipper har måske en forholdsvis dyr engangspris, men herefter er en robotplæneklipper utrolig billig i drift. 

 

3) En robotplæneklipper er utrolig lydløs, dette vil sige den kan både køre på helligdage samt om natten uden at forstyrre hverken dig eller naboen.

 

4) En robotplæneklipper er allergi venlig, så hvis du er græs allergisk kan du blot sende robotplæneklipperen afsted.

 

5) Eksperterne mener at robotplæneklipperen holder muldvarper væk fra plænen, da robotten konstant bevæger sig på overfladen.

 

6) En robotplæneklipper kræver ekstrem lidt vedligeholdelse, du skal kun skifte robottens knive mellem 2-3 gange pr sæson. De fleste robotplæneklippere er IPX4 klassificeret, dette vil sige du blot kan spule den med vandslangen.

 

7) Nogle robotplæneklipper kan styres og overvåges gennem en app, på denne måde vil du altid have et overblik over din robotplæneklipper.

 

8) En robotplæneklipper foruener mindre end en benzin plæneklipper.

 

9) En robotplæneklipper er udstyret med en regnsensor, som fortæller dem hvis det regner hvorefter de automatisk vender tilbage til deres ladestation. Dette er ikke fordi robotplæneklipperen ikke kan tåle regn, det er fordi din plæne ikke har godt af at blive klippet mens den er fugtig.

 

10) Robotplæneklipperen fjerner stress i hverdagen, med en robotplæneklipper skal du ikke længere bekymre dig om græsslåningen. Du kan læne dig trygt tilbage og lade robotten klare plænen.

Skriv et svar