Hus & have

Vintips til at finde den rigtige drue, forhandler og vin

Vin er en utrolig kompleks verden, hvor subjektive holdninger og anmeldelser kan fylde rigtig meget. Dog skal man altid være opmærksom på ens personlige smag, så man ikke ender med at betale dyre domme for en vin, som man egentlig ikke er til. Hos Druestok.dk vil de gøre det nemmere for den gængse forbruger at finde en vin, som passer til dem, samt lære mere omkring de vine, som man måske allerede drikker. Fokuset ligger på at uddanne og viderformidle information omkring de forskellige regioner, druer, vintyper og vin til den almindelige dansker

Hvordan finder du en god forhandler?

Vinmarkedet er meget komplekst og fragmenteret, hvilket også gør, at der findes en endeløs liste af vinforhandler, både online og offline i Danmark. Ved hver enkelt vintype, -drue og -producent finder du forhandler af lige præcis den vin, som du læser omkring. Dermed har du en forhandler lige ved hånden, som kan sende vinen lige til døren. En god vinforhandler giver dig rigeligt med information omkring årgangene, producenterne og leveringen af de forskellige flaske. De fleste tilbyder faktisk gratis levering, så snart du bestiller en kasse med 6 flasker vin, uanset om det er 6 af den samme vin. Find den rigtige vin til din smag og til den mad, som du gerne vil parre den med i dag. 

Hvordan parrer man så en vin? 

Der er to måder at parre vin med mad.
1. Find komplimentære smage til den mad, som du gerne vil servere. Her kan du hurtigt finde information hos de forskellige vinforhandlere, hvilket mad de specifikke vin passer til. Der er nemlig meget stor forskel om du skal parre din aftensmad eller snack med en tør hvidvin eller en kraftig rødvin. 
2. Vælg en vin, som du kunne drikke uden mad til. Her er du sikker på at vinen smager dejligt, så du ikke ender med at skulle tage stilling til om maden passer sammen. En sød hvidvin eller en let rosé er altid gode venner med mad. Brug Druestok i dag og find den rigtige vin til dig!

Skriv et svar