Nyheder

Vielsesringe som sæt, håndlavet af Guldsmed med eget Guldsmedeværksted

 

Vielsesringe håndlavede af Guldsmed Maria Prokesch fra eget Guldsmedeværksted. Maria Prokesch er faglært Guldsmed med speciale i personlige vielsesringe og eksklusive smykker. Køb smykker direkte fra Guldsmeden, en landsdækkende service for køb af vielsesringe i København, Sjælland, Fyn og Jylland. Alle vielsesringe er speciallavede efter personlige ønsker med unikke muligheder. 

Vælg jeres specielle vielsesringe håndlavet i guld eller platin. Bestil klassiske design eller utraditionelle designs der passer til jeres personlige stil. Vælg imellem 8 forskellige guldfarver i 14 karat guld og 6 guldfarver i 18 karat guld. Jeres unikke valg til bryllup, kan være smalle vielsesringe eller brede guldringe til hvilken hånd I ønsker. Vigtigt er at ringen føles rar at bære og at jeres vielsesring klæder jeres hånd. Alle har forskellige hænder og Guldsmeden vejleder hvilken valg af vielsesring profil der kan være rart for jer.

Vigtigt med jeres valg af vielsesringe, da det er symbol for vielse og jeres fælles kærlighed. Et evigt minde der fremover bæres på hånden. Få faglig vejledning og høj kvalitet af håndværk hos Guldsmeden.

Overfladen på vielsesringe kan være helt blank og simpel, som en klassisk vielsesring. Overfladen kan også være med en rustik struktur. De rustikke vielsesringe har et anderledes design der kan være enten ensartet rustik eller uens råt. På et møde vil I se eksempler på forskellige muligheder på rustik vielsesring.

Symbolik med uendelighedstegn i bryllupsringe. Uendlighedstegn, også kaldet for Infinity, er en personlig detalje til vielsesringe med jeres historie. En symbolik der forener jeres kærlighed i bryllupsringe som et evigt minde. Infinity betyder en symbolsk værdi, der bliver ved uden ende, i uendelighed. Den evige kærlighed for brudepar der ønsker at tilbringe livet sammen. 

Vielsesringe med hjerter har et romantisk design. Damering hvor ring med hjerter hele vejen rundt, er en smuk vielsesring med symbolik for kærligheden. Et hjerte som pynt på damering og en helt enkelt mandering, håndlaves som smukke sæt vielsesringe. 

Vielsesringe med sten, kan have både hvide diamanter eller forskellige farvede diamanter. Diamanter kan placeres som stjernedrys der er en tilfældig placering uden asymmetri. En effekt som også kaldes for strøet. Der kan også vælges vielsesringe uden sten, med mulighed for at få sat ekstra sten i ved bryllupsdag. 

Få inspiration af vielsesringe hos Guldsmed Maria Prokesch.  Design selv vielsesringe sammen med Guldsmed. Bestil tid til et designmøde hvor der er rigtig god service og vejledning til valg af vielsesringe. Vielsesringe hører under vigtige bryllupsforberedelser og er et varigt minde for brudepar. Derfor tilbyder Guldsmeden et uforpligtende møde. På møde vil I prøve forskellige prøveringe og få en masse inspiration. Super god service og faglig vejledning.