Nyheder

Valg af smykker

Når du køber smykker, så køb det du elsker, men tænk også på lang levetid og alsidighed, så du får mest muligt ud af din investering. Der er nogle afprøvede klassiske smarte smykker, som mange kvinder bærer igen og igen – og disse er fantastiske byggesten til at dyrke din smykkegarderobe.

Disse must-haves inkluderer diamantørestikker vedhæng til halskæder, armringe, en fed ædelstensring, perler og et klassisk ur.

Diamantørestikker

Disse er måske de mest alsidige øreringe, du kommer til at eje. Diamanter komplementerer stort set alt, hvad du parrer dem med, og øreringenes enkelhed gør dem til den perfekte ledsager til travle halskæder eller halsudskæringer. Men “simpelt” er relativt, og det er her, din personlige stil kommer igennem. Vælg mellem en række forskellige metaller og indstillinger, og afgør, om du kan lide én sten eller mange mindre sten samlet. Du kan også få et lignende look med andre hvide ædelstene som safir og topas.

Armbånd

Armbånd er en fantastisk måde at udtrykke din personlighed på. Fra et slankt, sart armbånd til en stak, der gladeligt klirrer sammen på din arm, kan du mikse og matche armringe, så de passer til dit humør – og du kan ærlig talt aldrig have for mange i din smykkegarderobe. Selvfølgelig er der et væld af stilarter at vælge imellem. Du kan have en række forskellige materialer og bredder i din samling, men du kan også overveje, hvordan de fungerer sammen. En anden mulighed i denne kategori er bredere, dristige manchetter, der giver et statement på egen hånd, men som også kan parres med slankere armringe, efterhånden som stemningen slår til.

 

Vedhæng halskæde

Delikat og elegant, dette er et hverdagstøj, der ser godt ud med alt, hvad du har på, fra et forretningssæt til denim. Vedhæng kan indeholde en delikat hængende charm, medaljon eller ædelsten og har ofte særlig betydning for den som bære det. Klassiske muligheder inkluderer diamantkabale, fotomedaljon eller vedhæng med naturmotiver, ikoner, bogstaver, tal eller symboler. Selvom vedhængene er smukke i sig selv, ser de også godt ud i lag. Varier bare kædelængderne og -typerne – og måske endda metallerne for et helt eget look.

 

Stor ædelstensring

Ellers kendt som en cocktailring, har disse dristige, overdimensionerede ædelstensringe prydet stilfulde hænder siden 1920’erne. I dag er det et sjovt tilbehør til at give dit look en punch af farve og glam uden at det koster meget. Hvis du er usikker på, hvad du skal købe, så tag et klassisk valg som en diamantring.

 

Kulturperlekæde er et klassisk.

Raffineret tilbehør til enhver smykkegarderobe og kan bæres til forretning eller sjov. Det mest traditionelle bud på perler er en enkelt- eller dobbeltstrenget halskæde, typisk 16-18 tommer i længden. Et mere moderne bud på denne klassiske halskæde er en enkelt perle på en kæde, et perlevedhæng eller perler jævnt fordelt rundt om en kæde Du kan også overveje farvede perler. Ud over den traditionelle hvide kommer perler i en række forskellige farver.

 

Klassisk ure

I dag har ure overskredet funktionen med at fortælle tid (tjek bare din smartphone!) og er blevet mere om mode og status. Det “klassiske” ur har typisk enten metalarmbånd eller læderbånd. Metal ur kan være lavet af sølv, guld, rustfrit stål, platin, være forsølvet – eller være en kombination af flere metaller. Hvis du bruger mange blandede metaller, kan et tofarvet metal ur være en god mulighed.

Læderremme kan tilføje lidt farve til dit look, især med et ur, der har udskiftelige remme i forskellige farver. For at tilføje gnist skal du vælge et ur med urkasse eller urskive prydet med ædelstene som små diamanter eller krystaller. Men som en generel regel vil et ur med rene linjer og et enkelt ansigt passe til alt, hvad du har på, og typisk blive brugt mest gennem årene.

Skriv et svar