Nyheder

Valg af padelbat til begynderen

Valg af padelbat til begynderen
Padel tennis stormer frem i Danmark og du vil se folk i alle aldre, kvinder såvel som mænd, rende rundt og spille padel tennis.
Det er der en god grund til. Padel tennis er en super sjov sport, som netop er forholdsvis begynder venlig, og man kan være med fra start mere eller mindre. I modsætning til tennis, handler det ikke om at smashe og er ikke lige så intens. Padel tennis er mere taktisk og teknisk, hvor det groft sagt handler om at placere tennis bolden korrekt på banen, eksempelvis nede i modstanderens hjørme, hvor det kan være svært at få bolden tilbage til modstanderens bane halvdel.

Er der forskel på padel bat?
Og det korte svar er JA. De første kampe du spiller, kan du formentlig nøjes med de padel bat der ligger i det center du spiller i – hvis de har nogle. Men når du har fået noget træning i hænderne, og er blevet bidt af sporten, kan det være at du vil til at finde det padel bat der matcher din spille stil bedst muligt. For der er nemlig en forskel.
Vil du gerne skyde hårdt og forsøge at få bolden til at hoppe ud af banen som vi kan se hos de professionelle, er det en stor fordel at finde et bat med et stort soft spot. Er du mere til kontrol er Zerv hunter luxury precision 2022 et rigtig godt bud, på det rigtige padel bat. Et bat der stadig har et relativt stort soft spot til smashen, men også er rigtig godt til at styre kontrol og lægge bolden tilbage til modstanderen. Man kan også finde bat med en mere ru overflade, der hjælper dig med at få mere skrue i bolden, som kan gøre det svært for modstanderen.

Skriv et svar