Hus & have

Undgå brand i hjemmet med disse simple trix

NEMT AT SIKRE MOD BRAND

Ansnei har i mange år arbejdet på at finde bedre og nemmere metoder til at sikre hjemmet mod brand.

Brand er nemligt dén suverænt største fare i hjemmet, for at du og dine børn kan dø. Hvis en brand opstår er der ganske få ting der kan redde dig og dine nærmeste.

Med sikringsløsninger og gode råd fra Ansnei står du meget bedre. Ansnei er en VAGT- og Sikrings-virksomhed som leverer god rådgivning om sikkerhed for dig og din familie. Læs mere på deres hjemmeside, hvor der er gode råd og tips om brandsikring, sikring mod tyveri og meget mere. 

Flere årsager til brand

Brand i hjemmet kan opstå af flere mulige årsager. Oftest opstår en ildebrand som følge af uforsigtighed eller glemsomhed. Hyppige årsager er for eksempel, at du glemmer at slukke for strygejernet eller krøllejernet. Eller at du glemmer at du har en gryde eller stegepande på ovnen. Varmen fra et af disse apparater antænder papir eller stof i nærheden. Flammen på et stearinlys kan i et ubevogtet øjeblik få fat i gardinet. Eller man glemmer at slukke for blusset i køkkenet og kommer til at smide et viskestykke oven på. Også uforsigtighed med at komme til at hælde vand poå varm olie forårsager brand og ildspåsættelse af hjemmet. Det er bestemt ikke godt. 

Forebyg nemt de livstruende situationer med få tiltag 

Med de gode råd fra Ansnei, som du finder på www.ansnei.com kan du meget let undgå at dit hus brænder helt ned, og især at nogen kommer til skade eller brænder inde. 

 

Men brand kan også opstå på grund af fejl på diverse installationer eller apparater i boligen. En brand i de elektriske systemer kan lynhurtigt brede sig, ikke bare i selve boligen, men også til de resterende boliger i et etage byggeri. En gasledning med læk kan medføre fare for eksplosion. Og en ovn med en ødelagt termostat kan hurtigt udgøre en brandfare, lige som elektriske varmeapparater aldrig må stå for tæt på møblerne.

 

Se og læs mere, særligt om brandalarmer på dette link: Er din bolig sikret mod brand?

 

Skriv et svar