Nyheder

Trampolin til nedgravning – det perfekte valg til haven

Går du op i, at dine børn skal være aktive og have det sjovt på samme tid? Hvis ja, så bør du læse med i dette indlæg, der omhandler trampoliner, som er noget af det sjoveste udstyr til børnene. Indlægget handler om trampoliner til nedgravning, eftersom de har en række fordele i forhold til andre trampoliner, som ikke er gravet ned. Det kan dog være svært at udpege hvilken trampolin til nedgravning der er bedst, og derfor har Fitnessboom opstillet nogle af de bedste trampoliner til nedgravning fra danske forhandlere, for at gøre købsprocessen lettere for dig. Se trampoliner til nedgravning her.

Fordele ved nedgravet trampolin

Der er en lang række fordele ved en nedgravet trampolin, også kaldet en InGround trampolin. En af fordelene er blandt andet, at den er plan med græsset, og derved kan børnene ikke falde udover trampolinen og slå sig. Derudover er en InGround trampolin mindre iøjnefaldende, eftersom den er gravet ned i jorden, og derfor er den ikke særlig høj. Det betyder også, at nedgravede trampoliner fylder mindre, hvilket også er en fordel.

Derudover kan en nedgravet trampolin ikke blive taget af vinden, eftersom den er gravet ned i jorden, modsat en normal trampolin, som kan flyve væk hvis der er uvejr. Af den grund er det også meget sikrere at have en InGround trampolin. Udover ovenstående er en nedgravet trampolin generelt lettere at bruge for børn, eftersom de ikke skal ”op på den”, da den er plan med jorden. Det vil sige, at børn i alle aldre let kan komme af og på trampolinen uden hjælp fra en voksen.

InGround trampolin – Rund, firkantet eller oval?

Når det kommer til Inground trampoliner er der forskellige muligheder i forhold til hvilken form den skal have. Her er det vigtigt, at du vælger den som passer bedst til jeres have, eller den du synes er pænest. Spørg eventuelt jeres børn – det kan være de har en præference.

Inden du køber en InGround trampolin er det vigtigt, at du sikrer dig, at du har plads til den. InGround trampoliner kommer i mange forskellige størrelser, og det vil derfor næsten altid være muligt at finde en trampolin, som passer til din have, uanset din haves størrelse. Du skal dog ikke kun sikre dig, at der er nok areal. Du skal også være sikker på, at der er plads til et net, såfremt du ønsker dette til din trampolin.

Skriv et svar