Rejser

Tag din smagsløg med på en rejse

Savner du også smagen af græsk bøf og tzatziki eller japansk Ramen? Det er for de flestes vedkommende en del tid siden, at de har været ude at rejse, og med dette medfølger selvfølgelig et stort afsavn til forskellige lokale specialiteter.

 

Men selvom du måske ikke har muligheden for at rejse ud og smage på den store verden, så har du altså stadig mulighed for at få nogle fantastiske smagsoplevelser hjemme Danmark, og drømme dig væk til henholdsvis Grækenland og Japan.

 

Læs hvordan her.

 

Gå på jagt i København

Selvom du ikke kan komme ud at rejse, så er du stadig så heldig, at der findes en masse forskellige slags restauranter rundt omkring i København, der tager afsæt i en masse forskellige landes bedste specialiteter.

 

Der er altså rig mulighed for at finde en japansk lækker ramen i hjertet af København, en sprød pizza fra Italien, en Kinesisk forårsrulle med sursød sov osv. Du skal altså ikke bekymre dig om at glemme smagen af nogle af de lækreste retter fra rundt omkring i verden, på trods af, at du ikke kan rejse.

 

Det kræver ikke mere end en søgning på google efter det lands mad, som du savner allermest.

 

Afprøv dine egne kundskaber i køkkenet

Alt mad vil altid smage en del bedre, hvis du selv har kokkereret den. Derfor er det en god idé, skal at give sig i kast, med at lave nogle forskellige retter, fra rundt omkring i verden.

 

De fleste retter kan du nemt finde opskrifterne på i en kogebog eller på nettet. Du skal blot sørge for at indkøbe de rette ingredienser og følge opskriften. Du kan også finde inspiration hos mange gode restauranter og se hvilke ingredienser, som de bruger i deres retter. Læs mere på https://www.menoramen.dk, hvis du ønsker at se, hvilke forskellige lækre råvarer de gør brug af, til deres retter.

 

Med det rigtige gåpåmod, kan du altså nemt komme i gang med at lave en masse forskellige lækre retter, hvad enten det er en omgang hjemmelavet sushi, mexicanske pandekager, paella eller gyros.

 

Dæk måske op med en fin dug og sæt noget musik på, der afspejler landet. På den måde kan du drømme dig væk til en spansk taverna eller en fin japansk restaurant. Det er kun fantasien der sætter grænser.

 

Smag på noget nyt

Når du alligevel er hjemme i Danmark, er det måske tid til at afprøve noget af den mad, som du aldrig har fået taget dig sammen til at smage på, når du har været ude at rejse. Prøv at inkludere nogle ingredienser, som du normalt ikke plejer at bruge i din madlavning.

 

I forskellige specialbutikker kan du nemt finde mange interessante ting, som du måske faktisk godt kan lide. Det kan eksempelvis være kastanjer vil overraske dig positivt, eller at snegle tilberedt på den rette måde er et hit for dig og din smagsløg.

 

Når du så kan rejse igen, kan du afprøve nogle nye ting på menukortet, som du ikke er vant til. Men husk på, at det nok skal afprøves flere gange, før det til sidst falder i god jord.

Skriv et svar