Erhverv

Sydhavsrengøring – Bæredygtig Rengøring

Solidt rengøringsfirma grundlagt i 2020

De værdier vi tilstræber os er at sikre vores kunder, grundighed, ærlighed, samt fleksibilitet. Selvfølgelig til konkurrence dygtige priser.

Kunden er altid i centrum

Derfor sørger vi altid for at vores arbejde er udført tilfredsstillende efter netop dine ønsker, så vi efter endt arbejde kan forlade dit hjem eller virksomhed ren, pæn og med god samvittighed.

Vi medbringer selv alle rengøringsartikler, samt svane og miljømærkede rengøringsmidler, så dit hjem altid er fri for skadelige kemikalier, til glæde og gavn for os alle.

Professionelt rengøringsfirma

Ved at få tilbud på rengøring fra et professionelt rengøringsfirma slipper du for problemer, hvis der skulle ske noget under rengøringen med fx dine ejendele. Det sikrer, at du får det gjort ordentligt – første gang og hver gang.

Privat rengøringshjælp har sandsynligvis ikke den samme erfaring som et professionelt rengøringsfirma har. Derfor kan det komme til at koste dig dyrere i både tidsforbrug og grundighed. Samtidig er du langt bedre dækket ind, hvis der skulle gå noget i stykker under rengøring, da der er styr på forsikringer med et rengøringsfirma, mens en privat rengøringshjælp som regel ikke har samme forsikringer.

www.sydhavsren.dk

Skriv et svar