Nyheder

Styling af ringe

7 råd: Hvordan styler jeg flere ringe på en gang

 

Her kommer et vildt fact så vi kan starte dette blogindlæg med et brag – Vidste du at smykkebranchen er mere en 21 billioner dollars værd? Måske lyder det voldsomt, men det er ikke svært at forstå hvorfor. Vi kvinder elsker smykker, og vi elsker at bruge penge på det. Om det er gaver til dem vi holder af, eller smykker vi bare har lyst til at give til os selv. Især ringe er noget vi bruger flest penge på, ikke kun fordi forlovelsesringen er en stor udgift, men fordi vi kan bære flere af dem på en gang.

 

Men hvordan styler man ringe, når man gerne vil bære flere på en gang? Bliv ved med at læse, for at lære hvordan du mixer og matcher dine ringe.

 

Bær 2 til 3 ringe på en gang?

 

Hvem siger at man kun skal bære 1 ring på hver finger? Hvorfor ikke bære flere for at style det lidt op, og skabe et ekstra dramatisk look. Der er dog nogle forholdsregler man skal overveje, og nogle tips man bør følge, for at det ikke bliver rodet at se på.

 

Først og fremmest bør du overveje, hvor mange ringe du kan tillade dig at tage på, før det ikke er pænt længere. Det kommer naturligvis an på bredden af ringene, men vælger du nogle smalle til mellem smalle ringe, bør du vælge 2 til 3 ringe. Har du brede ringe vil vi som oftest anbefale, at du kun går med en eller max to ringe på hver finger.

 

Du bør også overveje hvilke farver metal, du ønsker at sammensætte. Som oftest bør du vælge den samme farve metal hvis du skal sammensætte flere ringe på en gang.

 

Bær mange ringe på en hånd

 

Når du bærer mange ringe på en hånd, er det vigtigt at der er en rød tråd mellem alle smykkerne. Om det er farve, design eller størrelse, så prøv så hvidt muligt, at skab et look der hænger sammen. Ønsker du at bære en sølvring sammen med dine guldringe, bør du overveje at tage nogle sølvøreringe på, så man får et flot samlet look.

 

Du bør også overveje hvilken stil af ringe, du ønsker at sætte sammen. Ønsker du at bære nogle rå og brede chunky ringe, så sæt nogle delikate ringe sammen ved siden af, for at skabe et pænt og balanceret look.

 

Bær mange ringe på begge hænder

 

Ønsker du at bære mange ringe på begge hænder, har vi nogle gode fifs, som du kan bruge for at skabe et smukt look. Prøv så vidt muligt, at holde din pegefinger og tommelfinger fri. Ønsker du at gå med ringe på disse fingre, bør du kun bære en ring, da disse to fingrer er en stor del af dine fingerbevæglighed.

 

Hvordan bærer man mange ringe på en gang?

 

Er du i tvivl om hvad max grænsen er, når du skal tage fingerringe på? Vi anbefaler at du balancerer dit look på begge hænder. Har du derfor en masse ringe på højre hånd, så bør kun have få på venstre, så det ikke bliver for rodet at se på.

 

Vi håber at denne guide kunne hjælpe dig på rette vej.

Skriv et svar