Erhverv

Start din karriere som musiker med disse 3 tips

Drømmer du om at komme i gang med at spille musik, men står du et sted lige nu, hvor du ikke kan finde ud af at tage en akkord på en guitar, har du et stykke vej endnu. Dog vil vi gerne her give dig et par gode tips med på vejen, så du kan komme i gang med din store karriere som musiker, der bare ligger og venter på dig ude i fremtiden. Vigtigst af alt er det dog at have det sjovt på vejen, da det er det primære, det handler om, når det kommer til musik.

Find plissegardiner til skråvinduer her.

Vælg et instrument du har det sjovt med at spille på

For at komme i gang som musiker, kan det jo være en god idé at finde dig et instrument, som du har det sjovt med at spille på. Der er ikke meget ved at skulle øve sig i 10.000 timer på at spille guitar, hvis du har det meget sjovere ved at spille violin eller harmonika. Så det handler først og fremmest om at mærke efter inde i dig selv, hvad du har det bedst med og sjovest med at spille.

Det skal være sjovt at øve sig

Dernæst skal du gøre det til en leg at øve dig på dit instrument. Hvis det er en pinsel uden lige at skulle øve sig hver eneste gang, kommer du ikke langt med det, og så er det altså bedre at finde på noget andet at lave. Har du det sjovt med at spille på dit instrument, og kan du næsten ikke stoppe igen, når du først er kommet i gang, er det klart et godt signal på, at du er på rette vej, og at du nok skal blive god til at spille på dit instrument.

Kan være en god idé at lære om musikteori

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en rigtig god idé for dig selv at lære lidt om musikteori, hvis du gerne vil gøre karriere inden for lige netop denne verden. Et er at kunne spille på et instrument, noget andet er at kunne læse og sammensætte musik ud fra et teoretisk synspunkt. Du får meget nemmere ved at begå dig i denne verden, hvis du kan læse musik og forstå musikteori. Så det kan du med fordel også gå i gang med at øve dig på.

Find et billigt mørklægningsgardin til dit værelse her.

Skriv et svar