Rejser

Skitur med hele skolen – find grupperejser på ski

Akini Rejser tilbyder gruppeskiture for begyndere og øvede skiløbere. Vi kender skiturens betydning for hele skolen, så vi tilbyder den til en overkommelig pris.

 

For begyndere og øvede skiløbere

I vores tilbud har vi noget for både begynderen og øvet skiløber. Vi ved, at skiture er vigtige for hele skolen, så de tilbydes til en overkommelig pris. 

Vi forstår, at det er svært at finde folk, der har samme niveau af skioplevelse som dig, så vi gør det nemt. Med Akini behøver du aldrig at bekymre dig om at blive parret med nogen, der er for avanceret eller for nybegynder. Vi sæ

Ski med stil og komfort

Hos os giver vi dig muligheden for at vælge mellem et væld af forskellige skisportssteder, så der altid vil være et, der passer til dine behov og dit budget. Der er også mulighed for at leje udstyr, som er bekvemt placeret på alle vores resorts. Du behøver aldrig at købe udstyr igen!

Vi tilbyder rejser for grupper i alle størrelser for din bekvemmelighed. Du vil altid have mulighed for at finde præcis det, du leder efter hos os. Så kom med os i dag og skrid afsted!

Ingen grænser for din fantasi

Med Akini kan du vælge at gå så stort eller så lille, du vil – fra en lille gruppe venner til en stor skolefest. Du kan også vælge den type skiløb, der passer til dig, fra freeride til downhill. Derudover har vi noget for hele familien! Med andre ord tilpasser vi vores tilbud til lige netop dit ønske! Vi tilpasser vores grupperejser ski!

Personlig service og pleje

Vi er specialister i skiture til grupper og ved præcis, hvad skolerne har brug for. Derudover er vi altid glade for at hjælpe vores kunder med de spørgsmål, de har, så de kan nyde deres ferie uden bekymringer. Det kan være en god idé at tænke over, hvornår du vil stå på ski, og hvor du vil stå på ski, inden du bestiller en rejse hos os. Og vil du slet ikke tænke på det, så klarer vi det uden problemer!

Skriv et svar