Nyheder

Se Premier League i fjernsynet

I Danmark har vi tv-transmitteret fodboldkampe fra den engelske Premier League i mange år. Ligaen er ekstremt populær i Danmark, og der er altid hård kamp om tv-rettighederne. De var i mange år delt imellem Discovery og Viaplay Group, men sidstnævnte har nu overtaget markedet.

Gigantiske tv-aftaler

Det er ikke kun danskerne, der er besatte af den engelske Premier League. Sidste år annoncerede ligaen, at man havde solgt tv-rettighederne til rekordpris. Det stod samtidig klart, at de internationale rettigheder til ligaen havde nået samme værdi som det hjemlige marked. Ligaen tjener ca. 5 milliarder dollars på det britiske marked, mens det internationale marked netter en anelse mere.

Se Premier League i Danmark

Der er heldigvis stadig gode muligheder for at se Premier League i Danmark. Man kan enten tegne et abonnement på streamingtjensten Viaplay, som viser samtlige kampe og meget anden sport. Den anden mulighed er, at man bruger en tv-guide til Premier League i TV. Her kan man se, hvilke danske tv-kanaler, som viser Premier League i dag.

De fleste kampe spilles i weekenden, men der kan også være midtugerunder. I weekenden er kampene fordelt over hele dagen, mens kampe i midtugen afvikles sent på aftenen. Alle kampene kan dog stadig ses på streamingtjenester og danske tv-kanaler.

Premier League i TV

I Danmark vises Premier League på Viaplay Groups kanaler: 3+, TV3 Max og TV3 Sport. Derudover vises en stor del af kampene også på See, som Viaplay har samarbejdet med siden 2019. Her blev det aftalt, at See skulle transmittere et stort antal kampe fra Premier League. Det er et samarbejde, der stadig er kørende i dag.

Kampene sendes selvfølgelig uden afbrydelser, og Viaplay har også for vane at sende optakt- og nedtaktsudsendelser. Det afhænger dog af spilletidspunktet og kampens kaliber. Store hold som Manchester United og Liverpool bliver ofte forkælet, mens de mindre hold bliver overset. Sådan er det selvfølgelig på et marked, hvor efterspørgslen bestemmer.

 

Skriv et svar