Økonomi

Sådan skaber du en succesfuld hjemmeside

Hvis du netop har lavet en ny hjemmeside for dine produkter eller servicer, eller du har haft en i et stykke, så har du nok fundet ud af, hvor svært det er at skabe opmærksomhed omkring den. Målet er selvfølgelig at få flest mulige mennesker ind på din hjemmeside, så du kan få spredt dine produkter, servicer eller budskaber. Vi har derfor samlet nogle råd, som kan hjælpe dig med at få en succesfuld hjemmeside.

1. Linkbuilding tekster

Det første skridt for at få en succesfuld hjemmeside er at få flest mulige ind på den. Det kan virker uoverskueligt, for hvordan gør man egentlig det? Der er heldigvis hjælp at hente via linkbuilding tekster. Linkbuilding tekster er tekster, som vil inkludere et link til netop din hjemmeside. Disse tekster vil blive publiceret på din egen og andres hjemmesider. Dette vil gøre din hjemmeside mere anbefalingsværdig når folk bruger søgemaskiner, såsom google. Det vil i sidste ende betyde, at din hjemmeside vil komme højere op på listen end andre, når diverse søgeord bliver brugt. Hvis du er interesseret i at vide mere om linkbuilding tekster, så læs mere her.

2. Det visuelle

Det første en læser ser på din hjemmeside, er det visuelle aspekt. Hvilke farver og skrifttyper bliver der brugt på din hjemmeside, og hvilket indtryk giver dette. Sørg for at det matcher den stemning, som du gerne vil give læseren, når de befinder sig på din hjemmeside. Hvis din hjemmeside er en hyggelig blog, kan det være en god ide at bruge varme farver og en blød skrifttype, som vil give læseren et indtryk af hygge. Hvis du derimod ønsker at sælge servicer eller produkter, kan det være en god ide at gå efter et mere stilrent udtryk, med en mere professionel skrifttype og en minimalistisk opbygning.

3. Opbygningen

Når en læser har fundet din hjemmeside og bestemt sig for at kigge rundt, er det vigtigt at din hjemmeside har en ordentlig opbygning. Hvis din hjemmeside er svær at finde rundt i, bliver en læser hurtigt frustreret og vil derfor søge efter en anden hjemmeside. Sørg derfor for, at din hjemmeside er overskuelig og nem at finde rundt i. Sørg for at have en overskuelig menu, der gør det let for læseren at finde lige netop det, som de leder efter. Desuden er det vigtigt ikke at overvælde læseren med muligheder via forskellige links og knapper, som de kan trykke på. Det er altid bedre at have lidt færre muligheder, end at have så mange, at læseren bliver overvældet.

Skriv et svar