Nyheder

Sådan planlægger I en fed herretur

For mange af vi voksne drengerøver er der nogle få årlige højdepunkter, der virkelig skiller sig ud. En af disse er herreturen! Konceptet er såresimpelt. Der bliver fastsat en dato hvert år, hvor drengene skal mødes og fyre den af sammen! Men der er ikke bare tale om en af de almindelige fester. Der er snarere tale om en hel dag med aktiviteter, som der er lagt penge til side til hver måned, så der er et fornuftigt budget at bruge. Men hvad skal man lave på sådan en tur? Her kommer 3 gode bud.

Gokart med fuld pedal!

En af de sjovere ting at give sig til på herreturen er at køre gokart! Det skyldes, at det at køre gokart er en perfekt blanding og balance imellem sjov og konkurrence. Det at køre i de små biler er i sig selv superfedt, men det er naturligvis også fedt, hvis man slutter som den hurtigste blandt gutterne! For det giver ikke bare titlen som den hurtigste, men også en håneret, som kan bruges til sjove drillerier.

Skal I køre gokart, så se mere på https://vandelgokart.dk/. Her finder du nemlig en af de bedste udendørs baner i Danmark.

Alkohoooool!                                                                                                                                                   

Det er nok ikke nogen hemmelighed, at der skal drikkes en del alkohol på sådan en herretur. Det er trods alt ikke hver weekend, man kan samle hele holdet og give den gas sammen. Men hvorfor ikke tage indtaget af alkohol til næste niveau? Det kan I gøre ved at f.eks. tage ud og få en rundvisning på et Whisky destilleri eller på en gin bar. Der er naturligvis mange muligheder for at fordybe sig i en alkohol – eller måske flere ad slagsen, hvis I f.eks. tager et minibartenderkursus.

Vandland!

Nej, det er ikke den slags vandland. Men da mange ligger deres herretur i de varmere måneder, hvor man kan være ude i der fri, åbner det for den mulighed, at man kan tage til vandet og lave ting! F.eks. kan man vindsurfe, stå på padelboard, spille beach volley og meget mere. Livet ved vandet kan skabe fundamentet for at brænde en masse krudt af på en billig måde, inden man f.eks. snupper et brusebad og hopper videre ind til byen og spiser og drikker som konger.

 

Skriv et svar