Nyheder

Sådan kan du hjælpe miljøet med dine egne indkøb

Hvis du godt kan lide at gøre noget godt for miljøet, så behøves du ikke at blive helt ekstrem og enten stoppe med at spise kød eller stoppe med at flyve. Man skal ikke sætte for store begrænsninger for sig selv, men der er nogle små ting, du kan gøre som hjælper miljøet. Hvis vi alle sammen tænker os lidt om, når vi køber ting, så kan det have en stor betydning. Lad os se nærmere på, hvad du f.eks. kan vælge at købe, som der er godt for miljøet.

Sugerør af metal

Hvis du elsker at bruge sugerør, så kan du med fordel skifte dine plastiksugerør ud med nogle af metal. De kan fås i stort set alle dagligvarebutikker efterhånden, og ellers kan du prøve lykken på nettet. De kommer desuden næsten altid med en smart renser – det ligner lidt en piberenser – så du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt det er uhygiejnisk – for det er det ikke.

Strømpevalg

Vi køber alle sammen strømper, og også her kan du hjælpe miljøet. Du kan nemlig købe strømper, der er lavet af bambus, som ikke har den store miljøpåvirkning. Du kan også få billige bambus strømper børn, hvis du har nogle af dem, og du kan godt glæde dig til, at dine fødder bliver glade. Bambus strømper er nemlig enormt bløde og behagelige at have på.

Til køkkenhaven

Hvis du holder af at dyrke dine egne grøntsager eller blot blomster, så kan du også vælge at gøre det miljøvenligt ved at købe Kapillærkasse i genbrugsplast. Disse fungerer præcis lige så godt som andre kasser, du kan vælge at så ting i – så hvorfor ikke gøre det, der også er godt for miljøet? Desuden er kasserne pæne og passer ind i enhver have.

Skriv et svar